Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dritokonj

Marketing

Nepotizam na HRT-u

Nemam niš protiv Vatre, nek dečki sviraju, ovo ono. Ali pogledajte ovu vokalno instrumentalnu izvedbu. Ovo je Ivan Dečak. On je simpatičan momak (valjda, bio sam jako pijan) i jednom sam se na njegov nutk napio njegovog domaćeg pelina u nekakvom backstageu prije trilijun godina. No, poslušajmo ovu izvedbu. Onda se suočimo sa činjenicom da je on jedan od 4 člana žirija u domaćoj inačici The Voicea.



Koji. Kurac. Dnoy Cetinski, čiji je jedini talent urlanje visokih tonova i natjecanje sa samim sobom, a koji je svojedobno u onim drugim emisijama bio član žirija i nerijetko nemuštim humorom i neugodnim komentarima ispraćao čak i jako talentirane kandidate (sjećam se jedne cure koja je baš lijepo pjevala, a koju je jako ispljuvao, a onda pustio dalje neku urlajuću sisatu kurvu, toliko o kriterijima), isto je tako član žirija.
Ostaju nam Žacques Holodek i Indira. Žak zna poso, a Indira je i dalje hiperaktivno stvorenje i tako će oni bit hajlajt žirija, brijem. I to je fakat ok. Al ova druga dva izbora stvarno ne mogu shvatit. Kaj nemre bar jedna stvar bit normalna u ovoj državi, jebote.

Kaj, Oliver im je pijano rekao da si zabiju svoj Voice u guzicu? Mišo jebote bi bio BOG u tom showu, to bi bio najzabavniji žiri svih vremena ikad. Bare. Od svih tih predivnih izbora, oni se sjebu na najjače i učine ovo. Nepotizmu, Hrvatska ti je ime.

Post je objavljen 13.10.2014. u 06:24 sati.