Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demetra1

Marketing

U Hrvatsku preko Neuma

Svima je to jako dobro poznato. Stane se u Neum kupiti dobar i jeftiniji sir, a bome i pojesti štogod jer dug je to put od glavnoga grada lijepe naše pa do jednog od bisera Jadrana. Dakle Neum. Grad me baš i nije i nema čime impresionirati, ali uvijek možete doživjeti zanimljivosti ako zastanete recimo, ručati u hotelu Orka. Vidjeh da se nude svježi prstaci pa zapitah cijenu. Olala, zamalo sam zazviždala. Porcija od pola kg dođe dvijesto kuna. A što imate u pola kile? Možda za jednu osobu? Dobro neću prstace jer živim i bez njih sasvim dobro. Slijedeći izbor teleći medaljon a la orka. Kod nas teletina skupa, tamo ni u hotelu nije. Narudžba predana, pivo stiglo i čekanje. Najprije stiže pribor. Malo je reći da sam bila iznenađena.


salveta koja vas željeli ili ne nasmije pa čekate dalje. Zatim dolazi kruh u
nemam pojma što vas više razočara košara iznutra ili salveta koja očito pranje nije dugo vidjela. No razveseli vas kruh koje je božanstven.
A onda dolazi hrana kojoj baš nikakve zamjerke nemate
Stvarno ostanete bez riječi jer stalno je sve puno i gotovo svi se čude salvetama, ali nitko dok smo bili tamo nije ništa rekao. Fotkali su kao i ja pa mislim da to direktor hotela namjerno tako želi. Tko bi znao.

Post je objavljen 11.10.2014. u 13:14 sati.