Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Bez komentara

Prva vijest

Čopor od 20-ak pasa krvoločno je napao djevojčicu na ulici u Bjelavi u Sarajevu kada je izašla iz kuće kako bi se igrala s ostalom djecom. Napadu je svjedočio i njen devetogodišnji brat koji će stravične prizore pamtiti cijeli život. Kako je rekla njihova majka za Klix.ba, kći i sin izašli su na ulicu s drugom djecom kako bi se igrali. Djevojčica se vozila na biciklu kada je naišao čopor lutalica.

"Sin je bio s druge strane i sve gledao. Jedan pas ju je oborio s bicikla, a onda su je počeli ujedati i trgati odjeću s nje. Da nije bilo susjeda koji je došao u pomoć moglo je sve tragično završiti. On ih je napao jaknom koju su psi također izgrizli, ali uspio je spasiti moju djevojčicu", ispričala je vidno potresena i šokirana majka.
Pita se kako će djecu nakon divljačkog napada slati u školu, kako će se igrati ponovo ispred kuće, a napomenula je i da ju je strah otići i do trgovine. Djevojčica je zamotana u zavoje, a najveća rana još krvari.

Druga vijest

Provedenim izvidima utvrđeno je da je 27. lipnja oko 21 sat u mjestu Rojnići dok se vlasnica nalazila na terasi iza kuće, pas Američki buldog preskočio je ogradu dvorišta, te u predjelu glave i noge ugrizao dijete. Ozlijeđenom djetetu pružena je pomoć OB Pula gdje je zadržano na liječenju zbog zadobivenih teških ozljeda. Protiv vlasnice psa je nadležnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

Treća vijest

Otkako smo došli u Biograd podvrgnuti smo maltretiranju psa iz susjedstva. Počinje lajati u rane jutarnje sate, ponekad i noću. Praktički ne prestaje cijeli dan. Laje svaki put kad pored dvorišta prođe prolaznik ili pak automobil zacvili gumama prolazeći kroz obližnji zavoj. Intervencija kod komunalnog redara, naravno, nije dala nikakve rezultate, a iz razgovora s mještanima koji žive u našoj blizini rečeno nam je da je pas vlasnik jednog, 'malo tvrđeg' grmalja s kojim s ne valja bosti jer je u stanju učiniti svakakvo zlo iz osvete. Što bi se reklo „ne čačkaj mečku“.

Četvrta vijest

Mještani Donjih Andrijevaca užasnuti događajem kada je muškarac navodno iznerviran lavežom pasa lutalica u blizini svoje kuće nožem zaklao dva psa te još dva teško ozlijedio.
Iz PU brodsko-posavske rekli su da su odradili svoj posao u skladu sa zakonskim propisima.''Kada smo dobili dojavu o spomenutom događaju naša je policijska ophodnja izišla na mjesto događaja i obavila očevid. Počinitelj je priveden i privremeno zadržan u policijskoj postaji, ali zakon nalaže da ga ne smijemo zadržavati dulje nego propisi određuju. Protiv počinitelja ide kaznena prijava za počinjeno djelo'', rekao je na Ivica Ostrun, zamjenik načelnika PU brodskoposavske, piše BrodPortal.

Za počinjenje opisanog kaznenog djela zakon predviđa zatvorsku kaznu u trajanju od jedne godine.

Komentare prepuštam čitateljima.


Post je objavljen 10.10.2014. u 21:48 sati.