Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/voltaren-salt

Marketing

Živjeti u dućanu

To na prvu zvuči primamljivo, valjda svako dijete priželjkuje tako nešto. Živjeti negdje gdje su ti bomboni stalno na dohvat ruke :) Ali da bi u nekom dućanu bilo zaista svega, morao bi to biti neki veliki prostor, a nikad nisam željela preveliku kuću u kojoj se izgubiš od hladnoće. Bolja je mala, topla, hobit kućica u cvijeću. Može i blizu mora :) Ne bih rekla da trenutno živim u dućanu, više me ovo sad podsjeća na skladište, samo što gotovo ništa od stvari nije moje nego još uvijek skladištim sestrine stvari. Oni u svojoj novoj kući godišnje urede otprilike jednu prostoriju, pa tim tempom i prazne sve što još stoji kod mene. Moje stvari, one koje sam kod preseljenja smatrala jako važnim i potrebnim, uglavnom još stoje zapakirane i nekorištene dolje u garaži. Zbog nekih knjiga će mi biti žao ako jednom saznam da su ih grickali miševi, ali ovo ostalo očito i nije bilo tako važno. Bit će da zbilja ima nešto u tome što govoriš o svim tim stvarima.
Zapravo sam mislila reć' da uglavnom već imam doma cvijeće koje nude u dućanima. Osim kad imaju nešto novo, pa to kupim umjesto planiranog doručka. Za doručak :) Onakav južnokineski. Ako nemam novaca i za cvijeće i za jelo. Jer obično prevagne cvijeće. Ali manje je važno to sad detaljno razjasniti, koliko je bitno da sam te nasmijala :) Inače, u pravu si da je cvijeće često jestivo, imam negdje u garaži i knjige u kojima to piše, ali mi moji ne vjeruju i jednom kad su došli k meni na nedjeljni ručak, čim sam poslužila zelenu salatu začinjenu tratinčicama i dragoljubom, odjednom više nisu bili gladni i pokupili su se brže-bolje doma. Zamisli! Stvarno ne znam zašto :)
Dakle, ti si isto preselio. Jesi se već snašao nekako, trebaš li bilo kakvu pomoć? Ako imaš ikakvih problema, svakako očekujem da ćeš se i mene sjetiti. I ne mislim sad na ono nasmijavanje. Eto vidiš, dobra strana toga što sam ovo ljeto radila tri posla je da ti čak mogu i posuditi nešto za stanarinu. Ili ti barem poslati neku biljku za novi dom. Možda čak i neku jestivu :) Da se možeš tako i osjećati, kao da je dom. Hm, stvarno, jesi dobro?

Post je objavljen 09.10.2014. u 21:36 sati.