Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/voltaren-salt

Marketing

Vrtovi u vozilu

Kako to misliš, da se u autima ne drži cvijeće? Vidim da nisi upućen :) Mislim, znam da se kod mene uvijek nađe barem nekakvih grančica, reznica i lukovica, ako već nije poneka teglica ili sadnica. Ako kojim čudom nema baš nikakvog cvijeća, naći će se barem pokoji zaostali listić na tepihu :) Dobro, namjera nije ukrašavanje auta, zapravo svako malo nešto razmjenjujem s poznanicama ili poznaničinim poznanicama ili poznanicama poznaničinih poznanica... Ili sam samo naglo zakočila jer sam kraj ceste ugledala kakav šareni grm. Znači, prevozim biljke ili doma ili od doma! Jer često se nađe ponešto što neka od nas još nema u svojem vrtu, onda na primjer ona dobije neke sjemenke i zauzvrat za mene iščupa neku biljčicu viška, tako puno uštedimo bez kupovanja. U redu, priznajem da je i to kupovanje teško baš uvijek izbjeći. Kad te odjele s lončanicama stave u dućane s prehranom :( Na vidljiva mjesta. Pa odem na primjer kupiti stvari za frižider i moram proći kraj izloženog zelenila. Daa, daaa, našla sam super način za sabotiranje vlastite slabosti i ponesem u dućan taman toliko novaca koliko mi treba za ono što prethodno namjeravam kupiti, kartice ostavim. I već pogađaš, vratim se doma bez ičega za doručak. Dobra je stvar u svemu što nakon nekog vremena ipak mogu samo proći pored, jer sve što nude u dućanu - već imam.

U svakom slučaju, hvala ti za ovo toleriranje biljaka posvuda po brodu, jasno mi je da se toga nisi sjetio jer si ti baš toliko lud za korovom, nego želiš meni udovoljiti, to je baš lijepo :) Onda nemam ni ja ništa protiv da ugradimo i nešto što se tebi sviđa. Na primjer, da svim hodnicima i prostorijama postavimo biciklističke staze i stalke za bicikle. Možemo i liftove urediti tako da se ulaskom biciklom u njih ne moraš zaustaviti u vožnji, nego se samo obrne gravitacija u prostoru dizala tako da nastaviš biciklirati prema gore/dolje i izlaskom na drugi nivo opet samo promjeniš smjer, tako će ti brod biti puno praktičniji. A biljke ćemo podići na police tako da ne zapinješ kotačima za njihove sandučiće. Montirati sve te silne police... imamo još toliko posla!

Malo sam se sad zamislila nad ovim dijelom priče o cvijeću za doručak. Možda stvarno imam nekakav problem, jer sam u subotu išla u Zagreb kupiti si novu haljinu, sašiti si više ne stignem. Ovaj vikend moram na jedno vjenčanje, nekome tko mi je važan, pa želim biti lijepa da im cijeli događaj bude još ljepši. Ali na kraju nisam kupila nikakvu haljinu, nego toplu, smeđu vunenu vestu. Koja je stvarno krasna i meka i udobna i sve, ali mi ne treba za vjenčanje. Stvarno ne treba. Trebala bi mi ona haljina po koju sam i bila išla. Ali haljine i nisam nešto previše gledala. Vidjela sam doduše jednu ružnu kožnatu i neke sa po tisuću volančića i resica i nečim blještećim po sebi, možda mi se zato to više nije dalo gledati. Svejedno, moram razmisliti o tome, ako imam nekakav cilj u bilo čemu što radim, možda ne bih trebala kupiti vestu? Možda mi jednostavno ne ide to s ciljevima.


(voltarena)


Post je objavljen 08.10.2014. u 21:50 sati.