Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/georgekidd

Marketing

Reprogramirajte svoj um za bolje rezultate

Malo sam odstupila od svog plana „jedan članak tjedno“, ali evo me ponovno za tipkovnicom. Primjetila sam i prve komentare, pa čim bude vremena uzvratim. Pisala sam prije o svojim poteškoćama sa kućom u Engleskoj i zdravstvenim problemima kao posljedicom, a sada je na red je došla priča o mom napretku nakon svih tih problema. Uvjerila sam se u „što te ne ubije, to je ojača“. Kad kažem napretku mislim na zdravlje, posao, financije.

Ključna stvar bilo je moje prvo susretanje i upoznavanje sa tzv. self developmentom. Isprva mi se to činilo sumnjivo, nisam pridavala tome veliku važnost kao i većini sličnog sadržaja koji nalazim na Internetu. Puno izvora je sumnjivog podrijetla, ne djeluju brandirano i pouzdano. Ono, volim znati da osoba koja stoji iza toga ima rezultate i jasno vidljive reference.

Svatko od nas posjeduje neke vrijednosti koje je potrebno nekako probuditi. Što ako vam kažem da postoji program koji „odašilje“ poruke u vaš podsvjesni um i na taj ga način reprogramira? Znam, zvuči malo sci-fi, ali... Jedan od programa koji bi preporučila je subliminal messages software. Skinite si program, instalirajte i podesite ga da vam na vašem ekranu izbacuje poruke koje će se podsvjesno odašiljati u vaš um i na taj ga način reprogramirati. Program je besplatan.

Svi ti materijali, savjeti, članci itd. zapravo djeluju na način da vas stalno drže „napete“ i aktivne. Ako ne razmišljate o tome da morate posjetit zubara vjerojatno i nećete, ako niste stalno upozoravani tj. ako ne mislite o tome da morate vježbati često da smršavite nećete početi vježbati, ako niste stalno svjesni da morate ostvarivati određene „međuciljeve“ da bi ostvarili konačni cilj onda ga vjerojatno i nećete ostvariti, ili puno teže od očekivanog. A zašto ići linijom težeg otpora?

Meni je program pomogao da prestanem pušiti tako što mi je mjesec dana izbacivao na ekranu poruke tipa: prestani pušiti, uštedi novac, pušači umiru mladi i sl. Brzina i učinak ovise od osobe do osobe, osobe sa jakom voljom mogu brže ostvariti rezultate.

Druga stvar koju sam željela postići je biti produktivnija na poslu. Da bi bila produktivnija morala sam ukloniti sve male smetnje i „kradljivce vremena“. E-mailove sam čitala i odgovarala na njih samo ujutro, te napravila filtar koji mi je slao obavijesti samo ako je razgovor označen kao jako važan. Također svoje aktivnosti na društvenim mrežama sam svela na minimum.

Sve to mi je ostavljalo više prostora za razmišljanje o mom poslu, umjesto da čitam mailove i dangubim na društvenim mrežama počela sam čitati korisne članke i stručnu literaturu, odlučila sam ići na razne konferencije, evente i seminare na kojima sam puno naučila. Od klasičnog antlagara postala sam ona koja koja svoje znanje prenosi na druge i donosi odluke, u konačnici sam dobila unaprijeđenje na poslu.

Toliko od mene za sada. Instalirajte si program o kojem sam pričala, uklonite smetnje, učite, krenite vježbati i rezultati će stići mah

Za kraj ću malo reklamirati jednu super fotokopirnicu u Rijeci. Tvrdi uvez Rijeka u fotokopirnici "Nora" u kratkom vremenu i po jeftinim cijenama. Navali narode :)


Post je objavljen 06.10.2014. u 17:18 sati.