Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak

Marketing

napisala sam davno

Dobila sam danas zamolbu da budem malo veselija pa evo vam nešto što sam davno napisala

Listala sam najveći i najbolji oglasnik, listala sam oglase vezane uz posao i jedan mi je zapeo posebno za oko, a glasi ovako :


„Nisam po Vašem ukusu jer nemam velika prsa, uzak struk, niti duge tanke noge. Neprestano nosim garderobu s placa, gače nisam kupila godinama, grudnjaka ni nemam jer su mi prsa veličine loptice za golf. Jedem samo jednom dnevno krumpir ili tijesto. Ne pijem, ali pušim i to samo kada imam.
Trebam tajkuna samo na jedan dan da bih bila ko lutka iz izloga, naravno samo ako me želite s mojim prirodnim oblinama.
Ne, ne morate sa mnom dijeliti postelju prekrivenu svilenom posteljinom i mekanim jastucima, ne morate trošiti novac po skupim restoranima jer ja ću vam kuhati fina jeftina jela, a vi mi se samo smješkajte i budite zadovoljni mojim prirodnim izgledom. „

Ako ste zainteresirani javite se uredništvu oglasnika i oni će vas uputiti kod mene.

Tražeći dalje naišla sam na još jedan, a glasi ovako:


"Zgodna sam, visoka crnka, silikonskih oblina, puna sam botoxa, ne znam kuhati, ali zato volim jesti skupa jela u restoranima, kupovati garderobu u buticima, lude provode na jahtama.
S obzirom na to da mi je bivši u minusu po svim kreditnim karticama tražim bogataša sa više love koji će mi omogućiti da se i dalje provodim jer uskoro moram povećati grudi, dodati botox i uživati na jahti jer stiglo je ljeto:"

šifra: što više love na kartici tekućeg računa.

Post je objavljen 03.10.2014. u 18:08 sati.