Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Draga Željka Markić

http://www.rudan.info/otvoreno-pismo-gospodi-zeljki-markic/

Otvoreno pismo gospođi Željki Markić
SEP 29

Draga Željka,

možda ti je netko rekao da te ne volim jer da prodaješ antibebi pilule a zalažeš se za prvo kresanje u prvoj bračnoj noći a za sva ostala kresanja samo u svim ostalim bračnim noćima. I još su ti možda rekli da me smeta što se zalažeš za poštenje a živiš u divljoj gradnji. A možda su ti rekli da sam ja za tebe rekla kad si s onim popovima skupaljala one potpise… Ništa ja za tebe nisam rekla. Jebo mi pas Sabor ako jesam. Zato ti i ovako direktno pišem. Da ti kažem što o tebi mislim.

Ti si jedna divna ženska i trenutno se boriš za sve što je i meni na srcu. Dosta mi je zakona po kojemu u Sabor već dvadeset godina mogu ući samo ovi koji tamo sjede. Kad ćemo ti i ja doći na red? Ona Vesna Pusić ti zamjera da želiš promijeniti izborni zakon da bi ušla u Sabor. A gdje je ona? Za što se ona borila prije nego je ušla? Sjećam se, za vrijeme Jugoslavije u Istri je imala potleušicu, danas tamo stoje tri njene kuće, jedna s bazenom. O putovanjima na moj i tvoj račun da se ne govori.

Ugledni hrvatski komentatori, da ugledni, buahahahaha, boje se da će, ako promijeniš izborni zakon, u onaj Dom ući golo govno do golog govneta. Neće biti kriterija. A do sada ih je bilo? Buuuuuhaaaaauhaha! Kerum i sestra. Marina iz Siska koja je iz pritvora ušetala u Dom. Tamo je bio i ratni zločinac. Jedva su mu skinuli imunitet jer u Hrvatskoj časni sabornici ratni zločin baš i ne drže zločinom.

Predraga Željkice! A onaj Kajin. Dvadeset je godina virio iz guzice istarskog župana, IDS mu je bio utetoviran na spolnom organu, neću napisati na kurcu jer si ti osjetljiva vjernica, a danas svoje bivše naziva kleptomanima i narkomanima. Ne znači da nije u pravu, ali, đe si bijo, Kajinče, kad se krenulo sa narkomanijom i kleptomanijom? Bio si našmrkan? Meni ide na, oprosti Željka, kurac i onaj Lesar. Uzme u ruke nekakav papir i onda ga baci pred govornicu. Pa drugi papir, pa treći… Gospodin je kronično nadrkan. Neka Lesar ode u park, tamo otkopča hlače, lupi majmunče nekoliko puta po glavi… Odahnuli bismo.

A Šeks? Njemu ni obogaćeni uran začinjen ebolom ništa ne bi mogao. Sjećam se kako je jednom rekao da je imao ljubavnicu dvadeset godina ali da ženi ništa nije rekao jer je “katolik.” Katolik? A “Ne pojebi ženu bližnjega svoga”? Licemjer. Ona Sobol je izjavila da je opušta kad pleše oko štange. Ja razumijem da neke ljude svašta opušta ali ne razumijem zbog čega je Sobol napeta? Što to ona u posljednjih dvadeset godina radi? Ona se plesanjem oko štange opušta od plesanja oko štange.

Bravo, Željka! Bilo je dosta. DOSTA! Sad ćeš ti, i uz moju pomoć, jebo mi pas Šeksa ako lažem, sakupiti pet milijuna potpisa da se izglasa zakon po kome će prag za ulazak u Sabor biti visok tri posto i još će se glasati za ime i prezime. Najzad ću i ja sjesti u saborske klupe i s tobom promijeniti Hrvatsku.

U glavi mi se vrte kapitalni planovi. Otac mi je ostavio tisuće metara zelenog pojasa u okolici Opatije. Što će Opatiji zeleni pojas? Hrvatsku treba graditi, graditi. Tko gradi ne boji se gladi. Plan mi je i dobiti stan na korištenje u Zagrebu jer imam nekih problema sa kukovima, srcem, jetrima, laktom. Plan mi je i djeci svojoj osigurati komad krova, ne onako velik poput tvoje krovine, možda dvije kućice, svaka stotinjak kvadrata. Moja su djeca čisti Hrvati, bit će i katolici ako bude trebalo, sila boga moli.

Draga Željka, dogovorile smo se. Ti u Saboru podrži moje kapitalne objekte i projekte a ja ću podržati tvoj prijedlog da kardinal Bozanić bude predsjednik države.

Hvaljen Isus i Marija!

Tvoja za Tebe i Dom spremna Vedrana


-----------

lp. borivoj

http://budan.blog.hr/


Post je objavljen 03.10.2014. u 08:11 sati.