Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Operacija peg

Da li ćeš potpisati za operativni zahvat? Tako je počeo moj posjet nakon par mjeseci reanimaciji.
Sondu su mi izvadili, već je jadna dole oksidirala i pocrnila od želučanih kiselina
Rado bih ga nazvao radnim, ali takav nije bio. Došla je i moj spasitelj dr. Jasminka.
Vanja ne moraš se bojati zahvat ćemo ti raditi sa lokalnom anstezijom. Toj ženi vjerujem, dajte mi da potpišem.Potpisao sami legao u pokretni krevet.Za par sekundi oko mene je bilo 5, 6 ljudi., svi sa maskama ( osoblje hotela) Vidio sam ekran pored sebe. Dali su mi u ruku infuziju, valjda je u njoj bio anestetik da ništa ne osjetim. Bio sam već omamljen i spojen na aparate, desno je bio onaj koji prati otkucaje srca. . Raširili su mi ruke koda me razapinju i onda su mi stavili oksimetar na prst.
Počinjemo, dok sam skontao što počinjemo u ustima mi je bila neko debelo crijevo sa kamerom. Opet ono : gutaj gutaj, u želudcu smo! Gledao sam otkucaje srca i očekivao onaj zvuk biii. Buši tu. Ako možeš progutati knedle od straha tad sam progutao sve moguće. Vani je, tko je vani?Moj želudac je bio vani probušen!!
Daj konac. Ispao mi je konac( gdje je ispao?) Imam ga, vadi van. Povukli su kao neku špagu. Gotovi smo, pa ja sam živ. Dovezli su me u sobu, bez sonde, napokon.
Ti si heroj dolazi dr. Jasminka. Totalno mi je glas bio drugačiji kad su mi sondu izvadili. Nerazumljiv totalno. Uspio sam pitati.Kad mogu kući?Možeš odmah samo da Vam pokažem kako se previja peg.
Bolilo me, ali kad sam čuo riječ kuća ustao sam i pravac jedva do kreveta opet.
Sestro dajte tufere i sredstvo za dezinficiranje rane.
Tad sam vidio u svome stomaku novi Kineski proizvod.Dr.Jasminka ga je okretala, kade je to vidjela moja supruga zavrtjelo joj se i izašla je van. U kolicima su me odgurali do auta, idem kući bez sonde napokon.Glas mi je totalno postao tih i nerazumljiv. Valjda je sonda bila blizu glasnica i njezinim vađenjem mi se govor ubrzao do nerazumljivosti.



Post je objavljen 30.09.2014. u 15:34 sati.