Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SLOBODA

SLOBODA
Što je sloboda, gdje i kada za tebe počinje?
Samo stvarnim prisustvom u materiji percipiraš, doživljavaš i znaš realno logično od objekta tijela.
Sloboda počinje i završava iznutra, preko fluida krvi i limfe, prirodnim karakterom vrtnje kroz sustav organizma.
Ako si u zatvoru zbog kaznenog djela, ne znači da ne možeš imati slobodnu krv i mudrost da se strpiš jer si u kavezu.
Sve dok si stvarno tijelom u životu, imaš šansu za sva ostvarenja i jednostavan si samo čist prema svima i svemu. To nije stvar da budeš čistunac, nego da držiš red, jer samo tako možeš koristiti znanje materije prirodnom percepcijom jasnoće nule.
Kako si prisutan u slobodi?
Jednostavno kada prostor oslobodiš sadržaja, vibracija i informacija. Takav red čista je pravda miru.
Stvarno tijelo cjelinom sebe posebno ne dijeli od doživljaja. Rascjep se dešava samo zbog punjenja, koje kvari prirodnu vrtnju krvi u organizmu i gena u njoj. Punjenjem se kvari karakter i razum postaje umišljanje.
Biološko tijelo nije akumulator energije za vozilo, nego suprotno, samo kada je prazno djeluje savršeno, jer na nuli bez energije, pojava opstaje prisutnom idejom.
Upravo sunce na izvoru nije energija, nego se vrijeme oslobađa u njemu. Sunce je u centru vrtnje univerzuma, što predstavlja inteligentnu ideju izvora za sve materijalne pojave.
Slobodno znaš jer opažaš izvor sunca i prirodne pojave, tako praviš razliku apsolutnog i relativnog, materije i materijalnog.
Sloboda je kada cjelina nema punjenje, kao kap destilirane vode u boci s vakuumom.
U centru vrtnje samo postoji ideja i ako misliš apsolutno ne postoji, manipuliran si teorijom, jer bez ideje ni jedna materijalna cjelina ne bi imala pojavu.
Naravno sve misli nisu jasna iskra, niti nula. Jedino pristanak na misao percepcijom je jasno znanje, a to je ponovo nula, jasna kao sunce u koje ne možeš gledati, kao što ne možeš zamisliti život u nuli, nego moraš materijalno ovisiti.
Tako misliš sunce je vruća vatra, a stvarno je potpuno hladno, jer vakuum oslobađa sve i toplinu.
Sunce je na stvarnoj nuli, ali u svom centru. Na površini sunca je aktivna erupcija slobodnog vodika, no kako nema kisika nije moguća vatra, ali je zato neutralna svijetlost.
Umjesto teoretskih misli, razmišljaj jednostavno bez napora, samo analiziraj ono što znaš, jer je to analitička materija.
Sam pojam MATERIJA nije materijalno, nego samo znanje bez mentalnog subjekta.
Tako je jedno jednostavno misao percepcijom nule razuma logične inteligencije pojavom ideje.
Uf, jesam ti smutio ionako maglovite misli?
Posveti se nuli ili mjehuriću libele. Od te pažnje ćeš jednostavnije percipirati znanje materije.
Sloboda ne sadrži elemente, energiju, nego je vakuumom neutralne jasnoće apsolutna moć u postojanju inteligentne ideje koja se jedino ostvaruje pojavom.
Ti ne trebaš misliti, samo se predaj razumu od strujanja krvi i vodi red da ona bude čista, zbog informatičke brzine gena u njoj.
Ako si um, nemaš znanje materije i zato si materijalno ovisan. Zato ne možeš biti jednostavna osoba kojoj je dovoljna destilirana voda, nego si čovjek s posebnim potrebama i misliš trebaš skrbnika od društva.
Zar to nije jadno, bez obzira što su kulturni normalno većina pametnih i svjesnih, ali su provjereno bez zdravlja i manje-više se nasilno ponašaju, pa zato nemaš povjerenje ni u sebe, jer si sličan njima.
Misli su manje ili više iluminacija svijetlosti, kao mjesečina, no to nije svijetlost sunca u tvojoj krvi.
Kad god vjeruješ vanzemaljcima, znaj krv ti je postala sluzava, brzo se čisti destiliranom vodom, da ne primaš infuziju na iglu. Umišljanje je samo gubljenje razuma kad djeluje punjenje.
Naravno u knjigama netko to tumači kao djelovanje uma, a taj um drugi kvalificira kroz IQ i EQ, no sve to nije razum ni slobodno znanje materije, nego, ponavljam, materijalna ovisnost.
Bez percepcije nule vrtimo se u krugu kao pas koji ima gliste i želi ih izvaditi iz dupeta jer ga svrbi.
Tako ni tebi nije lako jer si uživao u mrtvoj hrani i sada imaš stvarni problem od punjenja, ne znaš ga osloboditi.
Razmisli malo kako ćeš osloboditi punjenje. Uzdržavanje od navike gutanja nije jednostavno, zato se posluži trikom destilirane vode. Ona je neutralna, ali nije mrtvi silikon, nego naj čišća materija i najbliža ideji sunca.


Post je objavljen 30.09.2014. u 04:22 sati.