Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Stoperi još putuju

Premalo imam vremena za ispravljanje grešaka, preskakanje u lektiri vodiča za autostopere kroz galaksiju kao obavezne lektire je očito bila jedna, nedavno tako tako nisam prepoznao dupinski pozdrav uz postživotni oproštaj, a sad sam se još neoprezno brukao, ne prepoznavši izvorni poticaj jedne zapravo pohvalne inicijative. Naime nakon što je šezdesetak pirata izašlo iz berlinskog ogranka piratske stranke preostali su odlučili nastaviti politički rad inicijativom "srce od zlata" koja predviđa zajedničko programsko djelovanje neovisno o tome je li netko član stranke ili ne. Mi u Rijeci smo uvijek tako nastupali, tko bi čekao da ti neki tamo administrativni apartčik u Zagrebu primi ljude u stranku i ja sam na prvu naravno inicijativu pozdravio, ali sam stavio primjedbu onako usput, da mi je naslov, bez obzira što je to naslov jedne lijepe pjesme Neila Younga, ipak malo kičast. Ispostavilo se da je i to refleksija na dio iz Vodiča. Shit.
Sad sam suzdržan jer je samo jedan od "mojih ljudi" tamo. Ljudi su uvijek iznad stranaka.
p.s.
Neki postovi izgleda počinju služiti najviše kao podsjetnik mom virtualnom razgovoru sa samim sobom. Nadam se da fotografije, uvijek svježe, nastavljaju služiti kao poticaj za dijalog wave
p.p.s.
Možda se netko pita što je posebno na junakinji dvije fotografije. Pa šeta gore dole pol sata koliko sam čekao bus glavnom ulicom uz autobusni kolodvor, kao da se ne usuđuje uputiti imalo dalje.



Post je objavljen 28.09.2014. u 13:00 sati.