Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

ZAGOVORNICI KALELARGE NAJAVILI RAT

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


ZAGOVORNICI KALELARGE NAJAVILI RAT

http://www.zdnews.hr/pupic-bakrac-radi-kalelarge-najavio-prekid-sjednice-gradskog-vijeca/



Pupić Bakrač radi Kalelarge najavio prekid sjednice Gradskog vijeća

Gradski vijećnik, Marko Pupić Bakrač, najavio je prekid sjednice Gradskog vijeća koja se održava u četvrtak 2. listopada 2014. godine u velikoj vijećnici Grada Zadra iz razloga što je njegov akt, kojega je predao zajedno s Antom Rubešom, također vijećnikom, nelegitimno odbijen. Naime, Pupić Bakrač i Rubeša pokušali su na dnevni red uvrstiti točku o preimenovanju Široke ulice u Kalelargu, međutim, isti akt je, prema riječima samog Pupić Bakrača, nelegitimno odbijen, o čemu se ovaj gradski vijećnik i kolumnist našeg portala već nekoliko puta očitovao.

– Ne odlazim s govornice dok se točka o Kalelargi ne uvrsti na dnevni red – kazao je kratko Pupić Bakrač za ZDNews.hr danas popodne.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

U povodu učestalih poziva u svezi moje najave da na idućoj sjednici vijeća predstoji rat u pravom smislu te riječi zbog nepoštivanja demokratske procedure i primjene fašističkih metoda od strane vladajuće partije ovom prilikom potvrđujem da nema te sile ili osobe koja će tu moju odluku promijeniti. Po prirodi nisam sklon fizičkim razračunavanjima ali u slučaju da fašisti iz HDZ-a pošalju na mene silu morat ću se braniti. To je moje prirodno pravo. Tražio sam argumentiran razgovor kod gradonačelnika i predsjednika vijeća jer Poslovnik i transkript sa prošle sjednice kojeg imam u posjedu jasno i nedvosmisleno govore u prilog činjenici da se točka o preimenovanju ulice nakon što smo je Ante Rubeša i ja pustili u redovnu proceduru MORALA NAĆI na dnevnom redu iduće sjednice vijeća. Iako sam dva puta tražio sastanak gradonačelnik , ni predsjednik vijeća ne žele razgovarati oči u oči već se skrivaju iza ženskih suknji gospođe Mirjane Zubčić i Majde Mikulandre. Taj kukavičluk karakterističan je za Kalmetu. Njegove greške ispaštaju drugi, njegove grijehe okajavaju drugi ali od Kolege sam očekivao barem tu dozu hrabrosti da se suoči sa mnom. Vidjet ćemo iza čijh leđa će se te kukavice skrivati 2.listopada 2014 godine u 9 sati na sjednici Gradskog vijeća.


U Zadru, 27. rujna 2014. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


Post je objavljen 27.09.2014. u 14:54 sati.