Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moj-plavi-svijet

Marketing

NEPRAVDA



Iskrenost danas nije baš popularna, ali kako biti drugačiji kad si takav kakav si? Jednostavno, biti to što jesam, jer druga ne mogu biti, a i neću.

Vrlo otvoreno iznosim svoje mišljenje, iznosim i nepravde koje se događaju, pišem o mnogim stvarima ovdje na ovom blogu, često i komentiram sukladno tekstu, ali kad znam za nepravdu i kad sam je i sama doživjela na svojoj koži ne mogu i neću ostati pasivna bez obzira što tko mislio o meni ili raspravljao ili komentirao!

Nepravda je jedna i drugačija ne može biti, nego nepravda - može se ona umotati u raznorazne snishodljive i vrlo klizajuće riječi i rečenice, ali istina uvijek izbije van, a to je da je nepravda - nepravda.

Volim se ovakvu kakva sam bez obzira na to što će tko misliti, ali uvijek sam bila i ostat ću za pravdu, čistoću, iskrenost - to me puno puta u životu koštalo, ali jasna informacija ne može naštetiti nikome, osim osobi koja je učinila nepravdu prema bilo kome.

I što koga briga kakav život vodim i kakva sam?

Bitno je biti pravedna, iskrena, osoba koja nikome ne želi zlo, ali na nepravdu reagirati vrlo pravedno i željeti da poštenje zavlada svijetom, a tako ga je malo, na žalost, zbog ljudi koji vrlo manipulativno, nehumano, snishodljivo i vrlo vrlo proračunato manipuliraju masama. Samo biti to što jesi, jer i ne možeš biti drugo, nego - ti!


- ovo sam ostavila kod jedne blogerice kao komentar, na njenom postu: srijeda, 13.02.2013. "NEMA SMISLA" i nalazi se u mojoj 6. zbirci "DUŠA ANĐELA":

http://www.digitalne-knjige.com/varga6.php


Post je objavljen 22.05.2020. u 17:39 sati.