Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/georgekidd

Marketing

Kako mi je posao narušio zdravlje i kako sam se „izvukla“

U mom prvom postu ste mogli pročitati kako putujem i radim po cijeloj Europi te kako sam se našla u stambenim problemima i isto tako izvukla zahvaljujući dobroj preporuci i grupi investitora u nekretnine.

U ovome postu ću vam pisati o svom drugom neugodnom iskustvu koje je proizašlo iz situacije u kojoj su se moji snovi brzo rasplinuli, došlo je do prekida veze, unaprijeđenja na poslu i svoju prvu kuću sam morala brzo prodati.

Sve to dovelo je do naglog pogoršanja mog zdravstvenog stanja. Prije problema sa kućom često sam izlazila s ekipom i kolegama u grad, iako sam do kasno radila nije mi predstavljalo problem naći par sati vremena za dobar večernji izlazak. Ipak, spoznaja da ću brzo morati prodati kući i da se selim u Londom i ostavljam svoju komformu situaciju u Birminghamu iza sebe polako su me činile sve depresivnijom, bez obzira što je London oduvijek bio nešto čemu sam težila. Uobičajeni poslovni zadaci koje sam prije lakoćom obavljala sada su mi predstavljali problem. Svaki dan sam se s posla vraćala sve umornija i depresivnija. To se odrazilo i na moj društveni život, ljudi su se počeli ograđivati od mene.

Kada sam počela rješavati problem sa kućom već je bilo kasno, moje tijelo je doživjelo šok i veliku promjenu. Moji problemi sa leđima koje vučem iz rane mladosti su opet uhvatili maha. Nakon preseljenja u London prijatelj kojeg sam upoznala mi je preporučio nekoliko web stranica i magazina na kojima se može naći puno korisnih savjeta i članaka u vezi zdravlja, naročito oko problema s leđima. Jedan od članaka je i „Back pain exercises“ gdje sam pronašla način kako jednostavnim i 10-minutnim vježbama mogu smanjiti bol u leđim i to trenutačno.

Također pročitala sam i Depression na wikipediji što mi je pomoglo u mom shvaćaju depresije i da mi se takve stvari u životu više ne dešavaju nakon naglih promjena i šokova. Na istom magazinu sam pronašla i članke u vezi prehrane, nutrcionizma…

Ovo je upravo način na koji ću pokušati više pisati u budućnosti, dijeliti ću s vama što više korisnih linkova, članaka i web stranica. Ubacite i vi koji koristan link u komentarina ;)
U sljedećem postu će na red doći priča o tome kako sam se potpuno izvukla iz svojih stambenih problema i problema s leđima, kako sam postala još jača i uz pomoć korisne literature ostvarivala poslovne rezultate kakvima se nisam nadala, barem ne u tako brzom vremenu.


Post je objavljen 24.09.2014. u 11:41 sati.