Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Incident na Cvjetnom ostaviti pravosuđu


Dakle, ipak Neven Kovačić. Ostario i on, nisam ga prepoznao. :-(

Gospođa s natpisom (Cvjetni trg, 20. rujna 2014.)Otkriven identitet divljaka s Cvjetnog

Nisam bio na prosvjedu, prvo jer sam kao društveni aktivist generalno u mirovini, drugo, jer tu je vrlo jaka ekipa ideoloških radikala, koji od ateizma prave religiju, za koje sam i ja izdajica "pravog" ateizma, pa su me izbacili i sa facebook grupe "Ateisti i agnostici Hrvatske".

"Građanska akcija" također su grupa radikala kojima ne vjerujem. Izašli su hitro s lažnim priopćenjem i time se blamirali.

S druge strane, desnica sad diže histeruju sa "pokušaj ubojstva", da su krivi svi sudionici prosvjeda, svi ateisti isl...

Incident je bio između dvije osobe, bez grupa ili organizacija koje iza toga stoje. Čavar je djelovala individualno, na neprimjeren način ometajući prijavljen i miran skup (što je i najavila ranije), a Neven je protiv starice reagirao još više neprimjereno, fizičkim nasrtajem.

Treba ostaviti pravosuđu da se time dalje bavi. Koliko god tu bilo problema, mislim da im, barem u Zagrebu, možemo u razumnoj smjeri vjerovati. Za razliku od stanja prije 15 godina, kad su usred Zagreba jednoj starici od 70+ godina i meni razbili glave, i to u organiziranom napadu grupe batinaša, a policija se pravila blesava i kasnije podnijela prijavu protiv jednog od sudionika antifašističkog skupa, kao da je on napao napadače.



Post je objavljen 23.09.2014. u 06:19 sati.