Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KADA ĆEMO NAPLATIT RATNE ŠTETE I KAZNITI KRIVCE?!


DOŽIVOTNI "NAŠ HRVATSKI" PREDSJEDNIK STJEPAN MESIĆ

KAKAV JE DANAS RAZVOJ STVARALAČKIH SNAGA U REPUBLICI HRVATSKOJ? KOLIO SU LJUDI ISKRENI I PRAVEDNI? KAKAV JE OPĆI NAPREDAK DRUŠTVA? I KAKVI SU UVIJETI ZA RAZVOJ?

KOMUNISTI SU SE KLELI U "BRATSTVO I JEDINSTVO" I U IME NJEGA POUBIJALI MNOGE "ETNIČKE HRVATE", DA BI ZATIM POSLIJE 1991-IH LJEVIĆARI POSTALI OBRAČENICI KATOLIČKE CRKVE I VJERNICI....


Željko Ražnatović - Arkan, bio je direktno povezan sa Stjepanom Mesićem, koji je 1991. godine bio Vrhovni komandant JNA. Arkan i njegove jedinice "dobrovoljačka garda" imale su posebnu ulogu u početku rata u Hrvatskoj. Arkanova garda je bila tada najtjesnije povezana sa JNA, od koje je dobivala naoružanje i sve druge potebne smjernice za borbu...

Željko Ražnatović - Arkan, u bivšoj SFR-Jugosaviji je bio suradnik UDBA-e, i glavni njihov čovjek za likvidacije Hrvata u emigraciji. Arkan kad je bio uhićen u Hvatskoj u početku rata, on je pušten jer spasio ga je tada Mesić i Manolić.

Stjepan Mesić je bio vrhovni zapovjednik geneal štaba JNA - Jugoslavije, Arkanove paravojne srpske jedinice gotovo da nisu imale oblik paravojske, što su jasno potvrdili i sam Arkan i Vojislav Šešelj. Za vrijeme Vrhovnog komandanta JNA, Stjepana Mesića,.., mnogi su rezervisti i Srbi našli utičište i obukli se u kasarnama JNA.

U tim kasarnama diljom Hrvatske, kao dobrovoljci su dobiili oružje i hranu... Tako da na tisuće Srba i četnika su došli boriti se u Hrvatsku, zahvaljujući kordinaciji i logistici jugo-generala Mesića. Ovo o čemu ja pišem odavno je potvrdila Uredba Vlade Srbije o opisu dobrovoljaca u Territorijalnoj obani 23. kolovoza 1991. godine, za vrijeme Mesićevog sedmomjesečnog mandata na čelu Jugoslavije.

Sve je to bila neposredna opasnost za Hrvatsku. Glavni šef yugo-armije Mesić to nije spriječio, jer i sam je u bivšem sistemu bio u UDB-i njihov glavni čovjek. Za vrijeme rata u Hrvatskoj, pomagao mu je KOS i druge obavještajne i tajne službe bivše komunističke partije. Mesić je u Hrvatskoj uvjeravao pućanstvo kako radi za njihove interese.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
http://crostojkovic1958.blog.hr


Post je objavljen 22.09.2014. u 11:36 sati.