Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Nova školska godina, odlazak u lječilište Veli Lošinj


Eto, ljeto kojeg zapravo i nije bilo je otišlo i Anja kreće u novu školsku godinu.
Nove obaveze i novi zadaci su ponovo pred njom. No da se mi nakratko vratimo na ljetne praznike. Nakon završetka školske 2013/2014 godine, Anjica je većinu praznika provela u ljetnoj školi CeDePe-a. kao i svake i ove se jako veselila što može ići.
A kako i ne bi, kada joj vrijeme u ljetnoj školi prođe u divnom druženju, igri, zabavi i mnogobrojnim izletima. Osim boravka u ljetnoj školi, Anjica je svoje praznike provela i u obilasku rodbine, prijatelja, kumova. Odlazaka kod baka i deda. U par navrata i po kojim izletom, boravkom u prirodi i malo na moru. Sve u svemu, praznici su brzo proletjeli i ponovo smo u punom pogonu. Svakodnevni odlasci u rehabilitacijski Centar Mali dom Zagreb, fizikalna terapija kod tete Sanje u Krapinske toplice, terapija kod Hrvoja i ostali terapijski i rehabilitacijski ponovo su naša svakodnevnica.
No prije svega, Anja protekla dva tjedna boravi sa mamom u lječilištu Veli Lošinj kojeg je dobila preko HZZO-a a uvelike će joj dobro doći s obzirom na njezine probleme s dišnim putovima. Kad smo kod problema s dišnim putovima, valja napomenuti da su oni puno manji a sve zahvaljujući tretmanu magarećeg mlijeka kojeg uzima zadnjih godinu dana.
Više nije toliko u infektu a i imunitet joj se itekako podignuo.
Što se tiče epi napada oni su i dalje nažalost prisutni. Nekad u manjoj a nekad u većoj mjeri a najviše prilikom uzimanja tekućine i hrane.
Iako je dobro raspoložena zahvaljujući pubertetu u kojeg je ušla, raspoloženja znaju oscilirati. No, sve u svemu osim tih groznih epi napada sve ostalo je pod kontrolom.

Eto, to bi za sad bilo otprilike to.
Još jednom velika hvala svim ljudima dobrog srca koji nam pomažu toliko godina, svim sponzorima i donatorima.
Do novog tipkanja srdačan pozdrav wave i veliku pusu kiss svima Vama šalje mala ali sad već velika Anja smijeh




Post je objavljen 21.09.2014. u 13:45 sati.