Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

VOJVODINA PRIPADA HRVATSKOJ

VOJVODINA PRIPADA HRVATSKOJ

http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=33741:diplomatska-poruka-ili-sluajna-pogreka-eu-pripojila-vojvodinu-hrvatskoj&catid=5:svijet&Itemid=72



Europska komisiji je na svojoj službenoj web stranici objavila zemljovid na kome je hrvatski državni teritorij znatno uvećan.

Na spomenutom zemljovidu, koji je u međuvremenu uklonjen, hrvatski državni teritorij uvećan je ni manje ni više nego za Vojvodinu, tako da Republika Hrvatska prema tom zemljovidu graniči sa Rumunjskom.

Teoretičari zavjere u ovome već vide skrivenu poruku EU-a i NATO saveza upućenu aktualnom srbijanskom vodstvu, ističući kako bi se iz iste mogao izvući zaključak da će i Vojvodina uskoro putem kojim je već ranije otišlo Kosovo.

-Naravno, i aktualno srbijansko vodstvo na čelu s predsjednikom Tomislavom Nikolićem strahuje od takvog razvoja događaja. S ciljem slabljenja automaškog pokreta u Vojvodini sustavno provode politiku asimilacije vojvođanskih Hrvata i Mađara – tvrde zagovornici teorije zavjera, dodajući da u Briselu jako dobro znaju kako do 1918. Vojvodina nikada nije pripadala Srbiji.



Post je objavljen 20.09.2014. u 09:21 sati.