Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tokiohotelisthebest123456

Marketing

Tokio Hotel odgovara na pitanja o "Run,Run,Run" / Nova pjesma u petak!

Bill, što je inspiriralo tvoj izgled u spotu?
Bill: Sam video, njegova čistoća i jednostavnost. Oduvijek sam htio raditi s mojom bliskim prijateljem, Gianlucom Fellinijem, vrlo talentiranim umjetnikom. Znao sam da ćemo se u potpunosti razumijeti što se tiče tog spota. Radili smo u potpunoj simbiozi i zajedno stvorili nešto genijalno. Ali cipele su bila moja ideja wink

Je li ovo prvi singl s albuma?
Georg: Prvi singl će biti zadnja pjesma koju budemo objavili... treći spot koji budete vidjeli. Vrlo sam uzbuđen zbog te pjesme i jedva čekam da ju podijelimo sa svima.

Gdje su Gustav i Georg u novome spotu?
Bill: Naravno da će se Gustav i Georg pojaviti u spotu za prvi singl s albuma. Nisu prisustvovali snimanju ovog spota samo zato što je jedini instrument u pjesmi glasovir. Video im se svidio i svi smo zadovoljni s njim.
Tom: Mi u bendu nismo egoistični i nije nam sve u tome koliko se tko pojavljuje u spotovima i ostala s***a. Želimo napraviti ono što mislimo da je najbolje za bend i ono što nam se svima sviđa. Ne svađamo se oko toga tko je u videu ili nije. Ista stvar je i sa snimanjima i s coverom za album. Sve je u umjetnostim i onome što nam se čini ispravnim.

Image and video hosting by TinyPic

Na službenoj stranici objavljeno je da je ime nove, druge pjesme s albuma "Girl Got A Gun". rofl

To je sve zasad! wave

Post je objavljen 17.09.2014. u 11:11 sati.