Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Natuknica 3: Ekipa


Image and video hosting by TinyPic

I dalje nastavljamo svaki ponedjeljak objavljivati materijal koji će jednog dana, zrihtan i spickan, ući u finalnu verziju party priručnika. Za to nam je potreban angažman čitavog mip-a, da svatko iz svoje jedinstvene pozicije u party svijetu sagleda pojedini termin. Ovaj tjedan natuknica nam stiže iz jednog sjevernog grada, u kojem zimi pušu jaki vjetrovi i partyji, što se svojevrsno odrazilo i u duhu njezinog sadržaja. No dosta priče i zasučimo rukave!

Ekipa: "Ekipa" nije skupina točno određenih ljudi, "ekipa" je skupina aktivnog party duha čiji su nositelji ljudi koji se konstantno izmjenjuju. Vlastito biće mora više manje biti zabavljeno samim sobom, jer takav duh velikim dijelom postaje jedan od ključnih pokretača partijanja i ne bavi se pitanjima gdje je ekipa i jesam li dio nje. On je sam po sebi već ekipa sam sa sobom i samim time kao magnet na sebe privlači slične sebi i tako ostvaruje neprekidan niz partijanja gdje god da se nađe i kada god da se pojavi. Ali kako pomoći onima koji se uvijek nekako osjećaju isključenima ili zaboravljenima?! Ako se nađemo u situaciji da imamo veliku želju za partijanjem a nitko nam se ne javlja na pozive, ne znamo gdje je ekipa i tko je u biti ekipa, oni koji nam se jave kažu da nisu više dio ekipe i da je njima to sve bezveze, da imaju pametnijeg posla od visenja s ekipom, najbolje je prekinuti bjesomučno traženje ekipe koje nas samo udaljava od nje i baciti se u nepoznato! Zadržati u sebi tu neopisivu i predivnu želju za partijanjem i i krenuti u grad! Bez ikoga, bez misli u glavi zašto mi se ekipa nije javila, bez sumnje u sebe i mogućnost ostvarenja želje, koja je toliko snažna u nama da nas sama pomisao da se ona neće ostvariti, može dovesti do ruba očaja. Budi hrabar/ra i povedi svoj party duh sa sobom! Usprkos svemu! Možeš otići vidjeti lokacije gdje se ekipa sakuplja, ali neka ti ekipa ne bude ključna za ispunjenje tvoje želje. Ako ih sretneš, super! Ako ne, isto super! Jer s takvim party duhom gdje god da se nađeš stvorit ćeš si atmosferu "ekipe".
Završit ću parafrazirajuć velikog meštra svih partyja, Ivana Hrvatsku: "Ti nisi Party. Ja nisam Party. Tko je Party? Mi smo Party!"
sastavila: Babrije


Post je objavljen 15.09.2014. u 10:20 sati.