Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/invictus73

Marketing

Objava prva

Poštovani potrošači megabajta, u ovom prvom postu bih tek ukratko želio objasniti zbog čega sam započeo sa samim pisanjem bloga.
Danas, dana 14. mjeseca rujna anno domini 2014. nakon nekoliko zanimljivih Raspudićevih kolumni. Dobio sam neki zanimljiv poriv da podijelim s vama svoja razmišljanja i poglede na svijet i našu (hrvatsku) okolinu općenito.
Želio bih naglasiti da ne pišem ovo iz neke banalne želje za popularnošću, ne pišem ovo iz želje za zaradom, ni iz bilokakvih drugih interesa, osim da podijelim svoje skromno mišljenje sa vama, čitateljima koji su upravo do ovih riječi došli putevima koje samo oni znaju. Jedan od glavnih razloga pisanja ovog bloga je poboljšanje društva. Naime, sam protok ideja i razmišljanja zdrav je za slobodu društva i otvorenost mišljenja.
Da se predstavim , ime mi je Mario Ramić.Volim Hrvatsku, državu u kojoj sam rođen i državu koju neizmjerno ljubim i trudim se unaprijediti što više mogu. Volim nogomet, kojim se poluprofesionalno i bavim.Također volim intelektualnost i sposobnost razmišljanja. Više o meni zasigurno ćete saznati kroz blogove, tako da ukoliko vas zanima, istražujte, jer kako je i Shakespeare rekao Svijet je onoliko zanimljiv koliko smo mi radoznali.
U svojim ću se objavama pokušavati baviti relevantnim i aktualnim stvarima te ponuditi svoju perspektivu i gledište. Stvarima poput politike, sporta, te možda ponekad i religijskim i književnim temama, tako da ukoliko vas zanima koju boju grudnjaka je Nives Celzijus nosila na svom koncertu u lokalnoj pripizdini ili slicne stvari molim vas da odete na neke druge stranice (preporučam bilokoji od hrvatskih medija)
Ali ukoliko vas zanimaju kritika , moja bezvezna "rantanja" , te neka zanimljiva razmišljanja, mogli bi se zabaviti.


Post je objavljen 14.09.2014. u 01:59 sati.