Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ŽIVOT

ŽIVOT
Svatko je u životu stvarno materijom tijela, koje fiziološki ovisi od elemenata prirode, čistoće do sjaja i reda po pravdi što vrijedi za jedno.
Stvarno je inteligentan vodik i on se veže u tijelu s kisikom, stvarajući potrebnu vodu (H2O).
Tijelo s vodom gradi krv, limfu, sjeme i svaku kombinaciju koja mu treba za rad organa i funkcija.
Jednostavno vodik levitira kroz tijelo sve elemente i na kraju ih napušta, kada iz pinealne žlijezde intelektom vibrira i oslobodi se tijela, jer je to potrebno za vezu sa suncem.
Teoretske pretpostavke od slobodnih mišljenja nisu logično stvarno, zato znanstvenicima u dokazivanju pojava fali dokaz stvarnog, koje nemaju proživljeno kroz sebe. Oni su samo mentalni mislioci, preko nečega i zbog nečega, a nisu stvarno jasni u definiranju materije, njenih fizičkih stanja, snage, sile i moći.
Zbog neznanje znanost sve gura pod jednim imenom metafizika, koja je pogodna za maglu psihologijom, ali od toga nema dodira sa stvarnim u životu.
Sve je stvarno kada si u njemu apsolutno i ne misliš da je nešto drugo.
Prirodna stvarnost je stvarno kada nisi ovisan od nje.
Put koji zna vodik je bezuvjetan i uvijek u smjeru pravih vrijednosti i slobodne vječnosti.
Ne postoji način da se vodik izgubi na putu. Njemu se mogu dogoditi prepreke, vezivanje sa svakim elementom, ali on na kraju sebe oslobađa, jer je bezuvjetno budan, inteligentan, jednom riječi stvarno u materiji.
Za vodik ne postoji ružno ili smeće, samo ti možeš tako misliti.
Pijenjem destilirane vode tijelo ima jednostavniju i bržu probavu, prirodni metabolizam i potrebnu brzinu strujanja krvi, točnije gena koji prate rtnju kroz 24 sata dana i noći.
Koliko osjetila stvarno naprave slika u pogledu, geni u čistoj krvi zdravog tijela jednako daju doživljaj uvidom jasnih slika, tako je logično razumljivo i slobodno ga znaš.


Post je objavljen 13.09.2014. u 05:43 sati.