Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Kugličasti Zagreb


Ma znate šta? Neznate a? Pa jasno da neznate dok vam ne kažem u čemu je stvar. A stvar je u tim vašim zagrebačkim kuglama.

Ovako gledano iz Rijeke, stvarno je interesantno to vaše prepucavanje. Šta je bilo prije jaje ili kugla? Kakve je boje bila prva kugla a kakve je boje bio prvi žumanjak? A šta ako je bio mučak? Dali i mučak ima boju. No ostavimo se mi jaja kada su kugle u pitanju. Ipak, kugla je kugla, a to je već jako ozbiljna stvar.

Tko ima pravo na prvu kuglu a tko na prvo jaje? Evo mene opet među jajima. A upravo sam mislio reči da dođete u Rijeku uzeti onu gomilu kuglaste rđe ispred našeg kazališta ako vam je već stalo do toga da uđete u Guinesovu knjigu po broju gradskih kugli. Da ipak ne ostanete samo na tih par jadnih kuglica od srca vam preporučam da večeras ispred Bandičevih fontana ne sakupljate bačene kugle. Ostavite ih da sve stoje tamo gdje su pale kada su bačene i mjesto u knjizi rekorada vam je garantirano.


Ako vam ni sve te kugle nisu dovolje, skromno dodajem i ja svoju kuglicu. Kad je bal, nek je maskenbal.

Staklena kugla

Malo pojašnjenja onima koji neznaju o čemu je riječ. Pored Kožaričeve kugle koja je prije ??? godina postavljena u Zagrebu, nedavno je i pred novu Glazbenu akademiju postavljena kugla. Sada se vodi rat oko toga tko ima autorsko pravo na kuglu i njenu boju Zagrebu.
Bilježim se sa Štovanjem





Post je objavljen 01.09.2014. u 12:36 sati.