Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyblogbydora

Marketing

1st day of school- outfit+ hairstyle

Haj ljudi! U danasnjem novom postu cu govoriti o raznim slatkim kombinacijama za nadolazeci 1. dan skole. Kod mene skola pocinje 8.9., iako znam da vecini vas skola pocinje sutra. Zelim vam puno srece, zdravlja i petica u novoj skolskoj godini, a vama koji sutra krecete u srednju skolu, zelim vam puno novih prijatelja i poznanstava!

Kao prvo, kombinacije ce vecinom biti grunge ili girly, posto su mi ta dva stila omiljena. Grunge mi je definitivno favorit, ali posto nisam u mogucnosti oblaciti se na taj nacin, vecina odjece u mom ormaru je girly. Let's start :)


ovakva kombinacija mi je predivna, a i prikladna je za osnovnu skolu. Traper kosulja ima doslovno svugdje, a ja sam ih vidjela u Bershki prije 2-3 mjeseca.




Ovakve kombinacije su vise za romanticne cure, tj. girly. Da, da, znam, u vecini skola je zabranjeno nositi kratke hlacice i haljine, ali postoje i skole u kojima su one dozvoljene. Pa, ako ste sretnice, mozete obuci ovakvu 2.kombinaciju. Takvih rupicastih majica ima poprilicno u svakoj trgovini poput zare, h&ma, tally weijla itd.

Ovakva kombinacija mi se jako, jako svidja, a mislim da i vecini vas :) Karirane kosulje su veliki hit ove godine, tako da se i one mogu naci u mnogo trgovina. Ja sam svoju kupila u Forever 21, ali posto je ta trgovina nedostupna u Hrvatskoj, Srbiji i BiH, mislim da karirane kosulje mozete kupiti u h&mu ili NYeru.
Naravno, u skolu necete obuti stikle, ali mislim da bi marte ili starke odlicno stajale uz ovu kombinaciju.


Lijepe odjece ima u svim trgovinama tipa zara, tally weijl, bershka, New Yorker, h&m, mango, p&b, Stradivarius, mango, C&A, Amadeus itd.
Pa eto, mi sretnice kojima skola pocinje 8.9. imamo jos tjedan dana vremena za sve pripreme u vezi skole.


(+bonus ovotjednog posta: predivna frizura za pocetak skole)


Nadam se da vam se svidio ovaj post! Cujemo se iduce subote do tada, uzivajte :)

love,
Dora

Post je objavljen 31.08.2014. u 20:01 sati.