Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

M&P raspisuje javni natječaj na temu: Party priručnik

početak septembra je tradicionalno vreme za nabavljanje udžbenika a najvažnije edukativno pomagalo još uvek postoji samo u fragmentima koji su u glavama članova ovog kolektiva, rasutih na nekoliko kontinenata i zauzetih sakupljanjem novih parti znanja. tako će i ovog prvog septembra neki mali remeta listati gomilu novih udžbenika i pitati se šta je smisao, gde je skriveno suštinsko znanje za postati velikom remetom, gde je knjiga koja će ga voditi kroz život sve dok je, sa komentarima na margini, ne preda dalje spontanošću ogipirogija koji je upravo digao četvrtu flašu vina sa VIP stage-a. jeste prijatelji, ne radi se ovde više samo o nama, već o budućnosti. ono što stvorimo sada vratiće nam se jednog dana u obliku motovunskog jutra kad mi budemo objašnjavali koncept dopijanja nekim novim remetama koji će razumeti, jer su imali ispravno obrazovanje.
no, samoproglašeno uredništvo MiP parti priručnika ne misli da ovom budućem remet-delu nedostaje razumevanja nužnosti i brilijantnosti ideje da bi nastalo. kao i svakoj pisanoj tvari, ne trebaju joj zadate teme nego rokovi. jer nebo se osvaja na juriš!
metodologija je jednostavna: svakog ponedeljka prozvani član kači natuknicu za parti priručnik. ko samoinicijativno okači natuknicu van zadatih rokova ima pivu ili sportsko u KPu. da, dobro ste razumjeli, pothvat je djelo kolektiva kao i svaki party uostalom. autori prozvani imenom su tu samo da bi se osiguralo minimum benzina za party mašinu. kad se nakupi natuknica i komentara vidimo šta dalje.
svaki autor dobije na mejl prijedlog termina za obradu. potiče se i predlaganje predloga pojedinim autorima. evo rasporeda za prva dva meseca:
1.9. - ogipirogi
8.9. - cane
15.9. - oksimoron
22.9. - hanajušić
29.9. - doktor
6.10. - megnut
13.10. - fotelja
20.10. - pijavica
27.10. diddy
nemoj da bude da vam nisu javili...
mašući s visa,
ćuskija i axa

Post je objavljen 31.08.2014. u 15:32 sati.