Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

DVANAEST NEZAOBILAZNIH PRAVILA PET SITTINGA ZA PSE :-)

Prvo pravilo pet sittinga: što više pesa vučeš na lajnama, proporcionalno raste i broj mačaka koje se, ničim izazvane, imaju odjednom potrebu ukazati baš pred tobom.
Drugo pravilo pet sittinga: stup pred tobom uvijek je bliže nego što ti se čini!
Treće pravilo pet sittinga: što je duža lajna, iznenadna akceleracija psa rezultirat će tvojim daljim katapultom!
Četvrto pravilo pet sittinga: nikada šljive stečene bavljenjem ovim plemenitim zanimanjem ne pokušavaj prekriti puderom! Ako ga ne ispere tvoj znoj, isprat će ga voda iz lokve u koju ćeš biti odvučen!
Peto pravilo pet sittinga: niti jedan vlasnik psa koji vam dođe na čuvanje tog istog psa doma adekvatno ne hrani - sve njegove Eucanube, Royal Canini, barfi, itd. nikada neće nadmašiti nutritivnu vrijednost koju za psa ima natruli komad bačene šunke, odnosno, miomiris iz otvorene kante za smeće s ostacima nečijeg gableca.
Šesto pravilo pet sittinga: što je pas svijetliji i/ili čišći, češće ćete ga vaditi iz blata!
Sedmo pravilo pet sittinga: niti jedan pas nije prenizak da vam se popne na stol i očisti tanjur od bilo kakvog sadržaja!
Osmo pravilo pet sittinga: ustajalu krepalinu najprije nađu psi s najdužom i najgušćom dlakom – redovno dok vi gledate na drugu stranu!
Deveto pravilo pet sittinga: ako ste sa psima prvi puta na nekoj livadi na kojoj se puštaju psi – hodatje četvoronoške za njima dok ne istražite teren i uopznate iskopane rupe!
Deseto pravilo pet sittinga: ukoliko ne znate gdje smjestiti največeg psa na čuvanju tijekom noći – stavite pred njega krevetić koji su sa sobom za psa donjeli vlasnici pinča!
Jedanaesto pravilo pet sittinga: nikada ne očekujte dobiti više pozornosti od vaše kante za smeće; s time se jednostavno ne možete komparirati!
Dvanaesto pravilo pet sittinga: ako vam nestane struje u noći i nađete se sred mrklog maraka pri čemu ne vidite ni prst pred nosom – pas kojeg tražite nalazi vam se drito pod nogama!

by grofica Janković aka Zagrebački Duhek

... niti jedan pas nije prenizak da vam se popne na stol!... niti jedan vlasnik psa koji vam dođe na čuvanje tog istog psa doma adekvatno ne hrani - sve njegove Eucanube, Royal Canini, barfi, itd. nikada neće nadmašiti nutritivnu vrijednost koju za psa ima natruli komad bačene šunke, odnosno, miomiris iz otvorene kante za smeće s ostacima nečijeg gableca!... što je pas svijetliji i/ili čišći, češće ćete ga vaditi iz blata ili prašine!... ustajalu krepalinu najprije nađu psi s najdužom i najgušćom dlakom – redovno dok vi gledate na drugu stranu!... ako ste sa psima prvi puta na nekoj livadi na kojoj se puštaju psi – hodatje četvoronoške za njima dok ne istražite teren i uopznate iskopane rupe!
Post je objavljen 31.08.2014. u 15:48 sati.