Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Nikome nije prijatno dok prima infuziju, ali razumije logično da će poslije biti bolje.
Jednako tako ako se navikavaš piti destiliranu vodu, ona je potpuno bez okusa na koji si navikao, no ako logično razumiješ znaš da ćeš biti zdraviji, vitalniji i sa čistom krvnom slikom.
Organizam tijela je kao prljava krpa od svega čime ga puniš, zato je destilirana voda najbolji prirodni čistač i hranu doprema do svake stanice.
Sa destiliranom vodom u piću ne možeš pretjerati, nego piješ koliko je tijelu stvarno potrebno. To je posebno važno jer se odvikavaš od loših navika.
Uvijek kad osjetiš glad popij destilirane vode i želja za hranom će preći u tvoju volju.
Ako s voljom mijenjaš loše navike, neće ti biti teško prihvatiti neutralnu vodu, posebno ako u ustima nemaš kiselinu nego eliksir koji rado gutaš.
Čarolija uživanja je mentalna sebičnost i ovisnost od materije, jer logično ne razumiješ što znači optimalno tijelo i organizam koji svakako živi u njemu.
Sjaj na vodi nije moguć ako se svakog trenutka ne ponavlja od zračenja sunca.
Razum nije moguć ako logično nemaš čistu strukturu gena u krvi.
Prostor i vrijeme u njemu nisu prošlost ni budućnost, nego slobodna vječnost stvarno u svakom trenutku percepcijom doživljaja.
Kada nešto misliš samo se tješiš da nešto znaš, a stvarno ne razumiješ logično i ponovo napraviš pogrešku na koju si navikao.
Zato ako navikneš organizam da ga puniš destiliranom vodom, samo ćeš nju tražiti, još si savršeno čist i nisi mentalni čistunac kome sve smeta.
Kakav si sada sa zdravljem, stvarno si zaboravio kako izgleda doživljaj potpuno čiste krvne slike i praznog tijela. Nikada se ne očistiš do kraja, nego samo dodaješ po nešto, kao da je tijelo vreća u koju može stati svaka tvoja želja i punjenje.
Fora je za punjenje tijela odabrati samo sjaj od čiste svijetlosti sunca direktno u sjaju na vodi i savršeno destiliranom vodom.
Pravi život nije kad se nečega sjećaš ili maštaš, jer tada ponovo moraš misliti a to je naporno.
Red je život i slobodan si u miru jer ipak vodiš računa o prirodnom karakteru ponašanja temeljem ljudskih kvaliteta i pravih vrijednosti.


Post je objavljen 29.08.2014. u 13:24 sati.