Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

KMNL ZAGREB, SENIORI SEZONA 2014/2015

Poštovani KMNL-ovci,

red je da najavimo još jednu sezonu Katoličke malonogometne lige Zagreb, 17. po redu, u kojoj ćemo opet uz mnogo druženja, novih prijateljstva i smjeha kroz sport širiti i produbiti našu vjeru. Dužni smo vas obavijestiti da je početak sezone i prvo okupljane KMNL-ovaca 13.9. na duhovnom susretu u Mariji Bistrici u sklopu hodočašća mladih naše nadbiskupije. Početak natjecanja je subota nakon hodočašća, odnosno 20.9. Postupak prijava je sljedeći (za seniore);

1. U dogovoru sa župnikom Vaše župe dobiti odobrenje od strane župnika za sudjelovanjem u KMNL-u.

2.Poslati mail na kmnl.zagreb@gmail.com sa PUNIM NAZIVOM ŽUPE I KVARTA, IMENOM I PREZIMENOM VODITELJA, TE KONTAKT MAILOM I BROJEM MOBITELA. "Stare" ekipe moraju također potvrditi sudjelovanje u novoj sezoni, te da su svi podaci od prošle godine isti i za ovu sezonu što se tiče voditelja i kontakta.

3. Nakon što izvršite prijavu ekipe, svi voditelji će na mail dobiti prijavnicu igrača koju moraju dostaviti (putem maila ili osobno) voditeljima natjecanja, g. Matiji Caparu ili g. Petru Aniću najkasnije do 13.9., odnosno hodočašća u Mariju Bistricu. Nravno, prijavnica igrača mora biti ovjerena i od strane župnika kako bi bila valjana.

4. Uplatiti kotizaciju za natjecanje zaključno sa 3. kolom natjecanja, nakon toga će sve ekipe koje nisu podmirile kotizaciju biti suspendirane iz natjecanja.

Ovim putem molimo sve sudionike da se drže ovih rokova.

Prije početka natjecanja, u dogovoru sa Povjerenikom za pastoral sportaša, g. Marijanom Spehnjakom, održati će se sastanak sa svim voditeljima ekipa, gdje će biti detaljno objašnjene propozicije natjecanja, a o čemu će svi voditelji ekipa biti na vrijeme obaviješteni.

Prijave ekipa primamo zaključno sa 13.9., nakon čega objavljujemo stanje po ligama. I ove godine se nadamo velikom odazivu, a ukoliko imate bilo kakva pitanja, molimo da se obratite na mail kmnl.zagreb@gmail.com ili na broj mobitela 092 1300 177 (Matija).

Veselimo se ponovnom druženju na terenima u Kušlanovoj!

PRIJAVE SU SLUŽBENO OTVORENE!

Post je objavljen 29.08.2014. u 08:56 sati.