Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Manipulacije naše svakdanje

Na Korzu izložba fotografija, nisam siguran kojom prigodom ni kakva, niti je li samo hrvatskih klasika, iako sam jurio prepoznao sam u prolazu jednu od Toše Dabca. Koliko god bio u žurbi i kasnim stanem barem na tren ako mi netko poznat gestikulacijom daje do znanja da ima nešto važno reći. To je umjetnost, to je svevremeno, kaže stručnjak poznanik pokazujući na crnobijele bakice i mrtve prirode. Da, zicer, rekao sam, jako žurim, pozdrav.
Elektronski su upisi u srednje škole, očekivao bi čovjek, ajde barem će biti zanimljivo koji će drugi strani jezik klinci birati tamo gdje je moguće, ne, od škole do škole nema neizvjesnosti, roditelj zove, s druge strane mu se kaže pa normalno engleski prvi, a drugi taj i taj i roditelj prihvaća, preparirana masa.
A sad na prateće fotografije i post, ponovo izvrsna marenda u meksičkom nakon dužeg vremena izbivanja iz Rijeke prekjučer, odlazak na Krk bez ikakvog osjećaja iščekivanja i radosti, okupao se u moru, napravio par fotografija, poslije one što bi baš mogle povrijediti osjećaje zakopčane većine sklonio na stranu.
Koje budale svud oko nas.





Post je objavljen 27.08.2014. u 11:25 sati.