Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thinkgreenlove

Marketing

Hej danas pisemo , kako izgledati ljepse belj

Kako ukloniti mitesere ? dead
1. Limun
Limun je prirodni izbjeljivač koji djeluje kao sastojak za čišćenje. Možete koristiti limun kao prirodni izbjeljivač ili piling za uklanjanje mitesera. Očistite zahvaćena područja limunovim sokom. Dodajte u limunov sok i ostale sastojke kao što su med, šećer ili jaje.
2. Jaje
Jaje je još jedan kuhinjski sastojak koji se može koristiti za uklanjanje mitesera. Možete koristiti bjelanjak s medom ili limunovim sokom kako biste pripremili domaće maske za lice.
3. Med
Med se može koristiti za liječenje mnogih kožnih problema, uključujući i mitesere. Masirajte lice medom. Med ima antibakterijska svojstva i čisti začepljene pore kože.
4. Korijander i kurkuma
Pomiješajte sjemenke korijandera s prahom kurkume. Dodajte nekoliko kapi meda i mlijeka. Nanesite masku na lice kako biste uklonili tvrdokorne mitesere bez istiskivanja.
5. Soda bikarbona
Ovo je jedan kuhinjski sastojak koji se može koristiti za njegu kože i kose. Lagano masirajte nos sodom bikarbonom koja će vam pomoći da se oslobodite mitesera.
6. Banana
Možete nos masirati i pireom od banane ili korom kako biste se oslobodili mitesera.
7. Zobena kaša
Zob se koristi kao prirodni piling koji može ljuštiti i očistiti kožu. Dakle, možete masirati nos zobenom kašom da se oslobodite mitesera.
8. Šećer
Granule šećera su također izvrstan piling koji uklanja mitesere s vaše kože.
9. Sol
Pomiješajte sol s limunovim sokom i primijenite na zahvaćena područja. Masirajte 5 minuta i ostavite 10 minuta. Isperite hladnom vodom kako biste dobili čistu kožu.



Kako smrsati uz pola limuna dnevno ? zujo
Korak 1.
Prerežite limun na pola i iscijedite polovinu u čašu od 2,5 dl. Dodajte vodu sobne temperature. Sobna temperatura je bitna jer to znači da vaše tijelo ne treba dodatni napor za zagrijevanje soka i može započeti odmah sa procesom probave limunade. Što je hladnija voda to će trebati više vremena da započne probava. To možda niste znali
Korak 2.
Dobro promiješajte limunadu u čaši i popijte cijelu čašu odjedanput. Važno je da vam limunada bude prva stvar koju ćete ujutro popiti jer na taj način ima najbolje djelovanje.
Korak 3
Drugu polovinu limuna umotajte u plastičnu foliju i spremite u frižider za sljedeće jutro.
Korak 4
Popijte svako jutro čašu nezaslađene limunade prema receptu prije doručka. Na taj način vaš metabolizam će se aktivirati i prije nego što unesete kalorije u organizam, te će podstaći vaš probavni


Kako imati glatke noge ? burninmad
Još jedna od metoda jeste BRIJANJE. Prednost ove metode je u tome sto su bezbolne,odnosno najbezbolnija je od svih i najjeftinija.Medjutim, mana je što daje kratkotrajne rezultate,samo na dan ili dva.Kod ove metode može doći do peckanja i crvenila kože..
Kreme
Do glatkih nogu možete doci i KREMAMA.Njihova prednost je u tome što su bezbolne,mogu se naći po povoljnim cenama i daju rezultate duže od brijanja.Možete biti mirni par nedelja.Ali budite oprezni pri odabiru kreme. Izaberite što kvaliteniju, pa će i učinak biti bolji.


Trudit cu se postavljati sto cesce, na moj ASK mi mozete slati teme, @giveadvice1011 wave mah




Post je objavljen 22.08.2014. u 14:09 sati.