Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ŽIVOT

ŽIVOT
Inteligentna materija stvarno je prostor bez pojave i to kažemo sloboda vječnog života.
Neutralna materija je čista svijetlost, u smislu vakuuma koji spaja stvarno i stvarnost, inteligenciju i logiku, prostor i vrijeme.
Materija prirode je vrijeme individualnih pojava.
Život stvarno podržava svaku pojavu inteligentno iz ideje, a ona se sjemenom ostvaruje u vremenu, od sjaja.
Kada se pojava oblikuje do kraja, logično treba sve vratiti u izvor, što znači potvrditi se sjajem.
Ljudski sjaj je krvna slika ili znanje kojim jasno razumijem put samoostvarenja u životu.
Sjaj = JA, potpun u slobodnoj volji i promjenljivog karaktera krvne slike zbog punjenja, želja i gubljenja vremena.
Inače životu treba cijelo vrijeme, svih 24 sata dana i noći, svaki trenutak. U životu nema vremena za uživanje i tko to radi, mora koristiti punjenje kao drogu psihe.
Život stvarno je fizička ovisnost od sebe, točnije od materije tijela, ili neovisnost perspektivom slobodnog promatranja.
Uživanje mentalno je biranje ovisnosti od raznih sadržaja.
Ljudsko znanje je sjaj stvarnog života preko krvne slike, zdravlja i vitalnosti. Time svatko zrači, ostvaruje i afirmira.
Kada zračiš pozitivno ne moraš gubiti vrijeme na gluposti.
Znači život te stvarno doveo do rođenja tijela i poslije prekida pupčane vrpce, red je da se ostvariš čistom krvnom slikom, razumom stvarnih potreba i znanjem da je logično samo materija na svakoj razini čistoće do inteligencije prostora.
Život je bio tebi vodič samo si to zaboravio. Sada ti vodi život, tako što ćeš budno od zore do sutona, svaku aktivnost pripremiti, jer tada nemaš nikakvu potrebu za mentalnom zbrkom.
Fora je što duže se zadržati u životu radi spoznaje svega, zbog iskustva i znanja majstora, a to je svaka beba po rođenju.
Kad prestaneš misliti, uživati, pričati, kad razumiješ svoje i tuđe materijalne potrebe, tek tada imaš iskustvo i znaš logično je stvarno inteligencija preko sjaja.


Post je objavljen 21.08.2014. u 06:49 sati.