Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najljepsezelje

Marketing

broševi



Ako imate sreće da se nalazite na šljunčanoj plaži punoj raznobojnih kamenčića, možete početi sakupljati ih i od njih napraviti različite broševe.

Ova 4 broša načinjena su od bijelih kamenčića.

Najprije se kamenčići operu od soli i osuše. Zatim se na njima olovkom nacrta motiv koji se poslije pređe crnim flomasterom. Sve sam bojala običnim flomastrima.
Kombinacija boja i motiva ovisi o vama. Ja se baš i nisam proslavila, no prvi mačići se bacaju u vodu.

U trgovini za hobby ili kakvoj bolje opremljenoj knjižari možete pronaći sigurnice za broševe. Sve sam lijepila drvofiksom.



Ako želite broš kojeg nitko neće imati a jednostavno ćete ga i jeftino napraviti, kupite u željezariji 2 šajbe ( tako da manja uđe u veću ). Zalijepite ih drvofiksom. Dodajte bijelu perlicu i broš je gotov.



Ukoliko volite neobične broševe, ovi će vam se svidjeti. Nemojte se razočarati kad kamenčiće donesete doma što su izgubili sjaj i boju. Kad ih lakirate ponovno će zasjati u svom morskom sjaju.



Podloga na kojoj se radi je karton od kartonske kutije. Izrežete neobične oblike ili trokute, krugove... "Ružniju" stranu kartona premažete drvofiksom i slažete kamenčiće. Slobodno možete pustiti da vam kamenčići strše preko kartona. Kad se sve osuši, odrežete škaricama za nokte sve dijelove kartona koji strše ispod kamenčića.



Slijedi vam još lijepljenje sigurnica i lakiranje kamenčića prozirnim lakom za nokte. I naravno, da te iste broševe poklonite svojim dragim frendicama.



Sretno s radom. Ja sam tek počela. Tko zna što će mi sve pasti na pamet ?
Pozdrav od Mele.



Post je objavljen 19.08.2014. u 22:50 sati.