Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Vibrafon

Nekako smo dogovorili termine. Ujutro će doći vozač. Da te vozi na terapije Bemti , pa i vozača ću imati. Naravno da ću imati kad je na istom odjelu N2( valjda neurologija 2) , ležao davne 2003 Milan Bandić.


Prvo sam termin ujutro dobio za logopeda, pa bazen.Stvarno u rano jutro stiže vozač. Sa kolicima, mislim Branko, bum te odpeljal kod logopeda. Ovezao me tri metra od moje sobe , jer susjedna vrata , su bila vrata od logopeda. Tu sam u redu kolica čekao. Uvezao me unutra U prvoj prostoriji su bile sve zgodne mlade plave logopedice. Naravno, on me je odvezao u drugu sobu, kod neke bake.
Taman sam rekao: Dobro jutro, kad sam, vidio na zidu da piše prof. Sumrak i još nekako, u rano jutro ja sam završio kod u sumraku; a tamo toliko divnih plavuša .Profesorica je stara gospođa, rekla mi je da ne smijem jesti, da ne aspiriram, jer mi nepce sa lijeve strane visi..Masirala mi je grlo. Turala mi je u usta, neki logopedski vibrator , zvan vibrafon.Nakon što sam oralno zadovoljen i izmasiran .Sad ćeš gutati. Napokon, ali što? Uzela je čašu vode i žlicu. Gutaj kap vode, ne ide, opet gušenje. Opet sam na početku. Prošlo je tih pola sata, došla je supruga po mene, mama i tata su tako nekako došli pa su pazili Teu.
Vozač Branko mi nije sjeo na prvu. Srećom došla je supruga .Ideem na bazen. Našli smo taj bazen.
Supruga me ostavila tetama koje su me ustale, pošto sam već bio u kupačem .Ideš do dizala .Dizala???Nisam se ni stigao pobuniti, a već su me posjeli na dizalo Spuste na tebe kao neki držać, da ne padneš .Doslovno me dizalica, podigla i spustila u bazen. Stavili su na mene neku veliku gumu , kao onu za aute..
Skakutao sam po bazenu dok nije došao terapeut. Uhvatio me za ruke , pa sam skakutao za njega kao neki gay. Malo je bolilo, rastezanje, ali ne kao na početku kod Marka. Idemo gore u sobu.
U sobu mi je došla Martina. Ja ću vježbati sa tobom .Da vidimo kaj možeš? Ustao sam i sjeo Bitno je da imamo ne kaj, bilo kakav pokret , p ćemo radit na njemu. Tih dana sam dobio mobitel sa svim slovima, kao Black Barry, pa sam napokon mogao pisati razumljive poruke. Stavio sam Hanino pismo pored sebe, a popodne mi je Tea bila u posjeti.
Jeo sam i prošvercani šlag. . Vidio sam svoju medicinsku dokumentaciju na stolu, pa sam je odlučio sutra pročitati.

Post je objavljen 17.08.2014. u 17:30 sati.