Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Zabava za cijelu obitelj

Danas donosim nekoliko linkova: ekonomske teme, nešto za neuke po pitanju informacijskih tehnologija, te 100 najboljih romana svih vremena koje morate pročitati ako znate što je dobro za vas.

U prvom redu, donosim zabavan tekst naslovljen kao „Iskrena poruka od vašeg informatičara“ – informatičari koji vam stoje na raspolaganju na vašim radnim mjestima prozreli su vaše laži, i više od toga: žele da im ih prestanete govoriti. Dakle, monitor vam vjerojatno nije samo ispao sa stola i odsklizao se u zid, činjenica da vam je računalo infestirano pornografijom vjerojatno se nije dogodila nakon masovne zaraze računalnim virusima, a ne bi bilo naodmet niti da zapamtite da to nisu vaša računala, zato ne skidajte sadržaje koji nisu kompatibilni s kompanijinim aplikacijama, ne koristite računala za privatnu zabavu, i molim vas – nemojte izabrati lozinku koju ćete se sramiti reći vašem informatičaru.

An Honest Message From Your IT Guy

Nadalje, danas sve i da niste informatički nadareni, možete imati svoju web-stranicu, odnosno, možete voditi posao koji je između ostalog, opremljen i web-stranicom. Stranicu vam može napraviti (ali bolje da to ne čini, sudeći prema tekstu u nastavku) susjedov sin, komunalni redar, ili netko treći, ali vaše web-stranice čine vam medvjeđu uslugu ako vas, umjesto u dobrom i informativnom, predstavljaju u lošem svjetlu. Evo što autor na LinkedInu, Mario Pintar, kaže o tome.

Što vaše web-stranice govore o vama?

A sada, za knjigoljupce koji se vole samotestirati: koliko ste od sto najboljih romana svih vremena i sami pročitali? (ja sam pukih dvadesetak, a čitam onoliko sati koliko se može zagurati u jedan zaposlen dan, pa se i ponovno pitam je li smisao ovakvih lista da čovjek padne u očaj, ili što?)

One Hundred Greatest Novels Of All Time




Post je objavljen 15.08.2014. u 16:44 sati.