Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bruckner

Marketing

kumovski kapitalizam



nakon strašnih spletki u kojima je kurac ubio konjsku kurčinu a zeko pregrizao vrat kurčiću onim zubićima, ostali su još samo kurac i zeko. i tako, idu oni šumom i vide 100000 ljudi na nekakvoj hrpi, svako se svakom zabio u šupak, vire samo cipele i kopačke i cijela ta gomila se kotrlja prema provaliji u kojoj čuči podli zmaj što bljuje vatru. šta je ovo bog te mazo, kaže zeko? ah, to ti je kumovski kapitalizam, kaže kurac, eeee a kad sam im govorio "pa nemojte ljudi, pamet u glavu ljudi"

alen vitasović je tajni agent, špijun cije mosada, kgba i niški specijalac, razotkriven-exposed : "niš me briga ny samo my se spy" : i šta bi ti danice rekla ovako kad to čuješ? "pa ništa, čoveku se spava" eee danice danice, kako si naivna, pa šta ne vidiš u rečenici riječi : niš, ny (new york) i spy (špijun) : u ovom poslu sve je suprotno od onoga što izgleda da jeste. na pomolu je stvaranje nove rusko američke periferije zla sa vitasovićem u osovini ... ne spava se njemu danice, on je AGENT SPAVAČ!

amerikanci su počeli lagati većom brzinom nego što otvaraju usta. to je taj dijalektološki eldorado o kojem je pričao dobro plaćeni hrvatski jezikoslovac kojem nisam uspio zapamtiti ime, ali znam da se smuca negdje oko metkovića, na granici ikavice i ijekavice. možda je i ika napad ikavice na čakavicu? imamo li i mi svoj dijalektološki eldorado?

isis-avanje nafte : iako su invazijom osvojili irak, američke kompanije nisu imale nikakvog načina da potjeraju engleze, francuze i kineze iz iraka, koji tamo imaju koncesije, pa su izmislile abu bakr al bagdadija, bagdadskog lopova, da "okupira" irak, s čim oni naravno nemaju "ništa", i da jednostavno opljačkaju naftu do koje po zakonu nikad ne bi došli. jebi ga, tko je jači ...

punk koncert u marini, grupa "no compromise" odvaljuje prve rifove ... sa okolnih jahti i restorana skaču bogataši, ostavljaju škampe i kavijar i ulijeću na koncert, brutalno rastjeruju okupljene pankere, pogaju i pljuju se međusobno. pankeri bježe, povlače se u restorane, jahte ... žderu škampe i brancine, valjaju se po francuskim krevetima, u wc-u nalaze hrpu kurvi i kokaina ... ZA TO SMO SE BORILI!!! poviče "el revolucionario", vođa pankera, radimo barikade, bogataši se ne smiju vratiti u restorane ...



Post je objavljen 11.08.2014. u 15:01 sati.