Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Guska i patka

Gledati u izlazna vrata reanimacije. Tamo obično dođe limeni po tebe, ako nemaš sreće.Limeni Oz je simpatičan, ali ovaj je izgledao kao da čisti scenu poslije snimanje Teksaćkog masakra motornom pilkom U baci te u ti limenu kutiju i odveze, bez ijedne emocije Tog lika kad sam vidio kako dolazi sa tim limenim sandukom. Uvijek me je jeza prošla. Mrtvaci su uvijek bili umotani u plahtu, podsjećali su me na upakovane kifle( grozno) . Ja sam si zabrijao da ću sa reanimacije otići hodajući u Krapinske toplice. Naravno ne baš ne hodajući do Krapinskih toplica, nego samo kroz ta vrata.
Realnost je bila drugačija. Lijepili su mi stopala, zbog opasnosti od pojave dekubitusa.. Razlog je jednostavan. Mali kreveti, pa sam se upirao sa nogom od rub kreveta . U Fran Mihaljeviću( da u Zagrebu), čak su vadili dasku iz tih kreveta da bi moje noge bile slobodne.
Vjerujem da je narudžba tih kreveta stigla iz Kine iz neke njihove provincije gdje žive jako niski Kinezi(Kineski Pigmeji?). Bilo je i perverzne dobrih kreveta, sa gumbićima sa strane, ali takvi nisu htjeli pod mene.
Guska, uspio sam obaviti veliku nuždu. Ne znam da li su mala djeca sretna zbog toga. Kao odrastao čovjek bio sam presretan, jer sam naučio kontrolirano srati, još je ostala ona mala nužda.Kao neki bolesni perverznjak onu stvar, sam satima držao u patki.
Lupkaj si malo po mjehuru, rekla mi je sestra. Uspio sam!! Popišao sam se u patku
Patka i guska su bile još pored mene, radi ljubavi naravno.. Pozdravio sam se sa 29 godina sa pelenom, po drugi puta.



Post je objavljen 08.08.2014. u 09:30 sati.