Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najljepsezelje

Marketing

novogodišnje čestitke



Tkanine s novogodišnjim uzorkom mogu se dobro iskoristiti. Na čestitki se izreže otvor, a sa stražnje strane zalijepi se tkanina, koja je centimetar veća od otvora. Zatim se preko nje zalijepi neki papir.
S prave strane može se ukrasiti čačkalicama ili konopom.



Na pravoj strani čestitke nacrtate motiv i izrežete ga skalperom. Otvorite čestitku, tako da ne biste izrezali i drugu stranu. S unutrašnje strane zalijepite neku tkaninu s odgovarajućim uzorkom, a preko nje papir.



Na kolažu nacrtate motiv i skalperom izrežete dijelove koje želite da budu srebrni. Sa stražnje strane kolaža zalijepi se aluminijska folija.
( Pazite teško se lijepi uhu ili magnetin tekućim ljepilom. ) Najbolje je zato ostaviti po centimetar prostora od krajeva da bude bez folije i preko cijele folije zalijepiti papir.



Ovaj motiv sam vidjela u nekim novinama. Precrtala sam ga i izrezala potrebne dijelove skalperom. S unutrašnje strane zalijepila sam kolaž.

S vanjske strane čestitika se ukrasi grančicom čempresa kojem se mali okruglasti vršci mogu nalakirati crvenim lakom za nokte.

Mašnica: najprije se klamaricom zaklama tanka trakica sa naopake strane i to na sredini. Zatim se kroz zaklamani dio provuče lijevi i desni ostatak trakice i dobije se mašnica.

Veseo rad uz pjesmu i druženje sa dobrim prijateljima želi vam Mela !

Post je objavljen 05.08.2014. u 22:21 sati.