Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

Vode

Došlo je slijedeće jutro. Noć sam standardno probdio Dali su mi injekcije da mi reguliraju protobinsko vrijeme i antibiotik. Znao sam čim mi daju antibiotik da će biti krvi.
Poslije vizite došao je visoki i mršavi Tomo 1 ili 2 nije ni bitno( medicinski tehničar). Idemo slikati i sanirati te zube. 1, 2, 3 i prebacili su me sa moga antidekubitalnog kreveta, na pokretni bolnički.
Odvezao me do rengena.Prvi problem, da ti slikaju zube moraš sjediti, a ja sam ne pokretan. Uspio sam nekako zakoračiti i sjesti na tu stolicu. Namještali su mi facu na taj aparat i stisak dugmeta i slikanje je gotovo.
Saćekajte par minuta i slika će biti gotova. Sanirati će ti u ambulanti zube. Glumio sam facu i na sve klimao sa odobravanjem. Mislim da mi se pelena tresla od straha
Idemo, ta je ambulanta 10-ak metara od rengena.Tu me je čekala supruga. Može uči i leći na stol Opet problem kako da uđem kad ne hodam. Tomo je bez pitanja rekao ja ću. Po konstituciji nije neki bilder.Uzeo me kao dijete i nosio do te zubarske stolice.Dr Marijan je promatrao rengen snimku mojih zubi
Otvori usta; prva, druga, dalje nisam ni brojao injekcije. Sačekat ćemo desetak minuta da utrne.Nakon desetak minuta, kako je rekao sve mi je utrnilo. Otvori usta malo jače. Dodaj kliješta, pogledao sam oko sebe , a ono oko njega sve hladno oružje. Gotov sam , ovaj je neki mesar. Od straha sam se sav počeo tresti, pa onda kliješta u ustima. Prvi drugi treći… Vidio sam samo tu metalnu posudu kako se puni zubima. Hehe, to ne boli pomislio sam ; lokalna je odradila svoje.
Gotovi smo . Natrpali su mi puna usta tufera . Moraš ih držati u ustima dok ne stane krvarenje. Jedino što sam mogao kazati je: Mmmm, uz nimalo pristojne pomisli na račun vaditelja zubi. Povratak na reanimaciju. Dva sata??Po prirodi sam nemiran i stalno sam pljuvao u bubrežnjak, ali dva sata. To su mi bila dva najduža sata na reanimaciji. Sonda mi je virila iz nosa, ali kako da tražim vode, a totalno sam dehidriran. Kad bi netko od tehničara prolazio. Mogao sam samo vikati Mmm. Mmm,: ovaj bunca. Još malo pa ćeš pljunuti to, strpi se.
Ta dva sata su bila kao godine, ali prošla su. Vode , dobio sam špricu vode. Saniran sam,sutra ću brojati koliko mi fali zubi.


Post je objavljen 05.08.2014. u 15:37 sati.