Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vkrnic

Marketing

ŠLag

Posjete na reanimaciji su od 15-16 sati. Gledaš tu prostoriju, taj veliki pult., na kojem su doktori pisali nalaze. Posjete na reanimaciju su poprilično reducirane. Prošlo je 15 sati .Vidim masku, plavu kosu i zelene oči. Dolazi mi supruga. Vanja donijela sam ti ono što sam ti obećala. Ledeni šlag od Leda, hoće li ti valjati?Ma kakav jack pot. Šlag je za mene bio jack pot . Donijela sam ti i malu žlicu. . Polako mi ga je davlala, onaj polu otopljeni dio mi je bio najdraži. Doduše 3/ 4 šlaga je završilo u bubrežnjaku. 1/ 4 u želudcu, nakon toliko mjeseci totalne apstinencije od jela to mi je bilo zadovoljstvo .Od svih stvari u životu, najviše su me veselile sitnice. Prvi zalogaj sa 29, naučiti pišati i obavljati veliku nuždu izvan pelene. Koji su to uspjesi.
Onaj kateter u onoj stvari mi je strašno smetao . Počelo me jako peći kad bi pišao i ni pišati nisam mogao. Na skali od 1 do 10, bolovi su bili 11.Liječnik je primijetio da se previjam od bolova i hitno me poslao urologu. Ona stvar mi je postala javna, bilo mi je na početku neugodno. Kasnije sam navikao. Opet mi je crp poludio što je znak upale. Maknuli su mi kateter, da mi se malo ona stvar odmori od njega, jer ionako je spadala u deja vu.
Kad te bude tjeralo na veliku nuždu sestra Beta mi je rekla galami i donijeti ću ti gusku. Naravno odmah sam galamio :Ja bi gusku! Guska inače pernata životinja. Donijela mi je neki limeni kao tanjur sa drškom( lonac?), još je ta guska bez ijednog pera. Stavila mi je to pod guzicu. Kad malo bolje razmislim ni ne tjera me u wc ( kreveto wc).Za svaki slučaj je i patka( isto bez ijednog pera) bila pored mene da se nađe ako mi se bude pišalo( pardon mokrilo). Sve u svemu dobar dan , jeo sam šlag.


Post je objavljen 04.08.2014. u 14:55 sati.