Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Brandenburška vrata- prosvjed 1.kolovoza 2014

Ipak smo se odazvali pozivu mladih pirata i sudjelovali na velikom antifašističkom skupu kod brandenburške kapije, nije se uspio potpuno spriječiti skup tridesetak neonacista usred Berlina, ali se spriječio njihov marš. Na fejsu su fotografije, tema mi je već prežvakana pa ću samo informativno par privatnih fotki, napominjem da sam iz neposredne blizine snimao naciste, fotke su čak uglavnom uspjele, al to će eventualno ići u jedan poseban post o psihologiji nacizma. Krenimo u neobaveznu foto šetnju bez suvišne dramatike s lica mjesta, oko trga je bilo barem pedesetak policijskih transportera.


Desetak minuta prije skupa ništa ne odaje mogućnost nekog posebnog događanja, Jin i drugarica opušteno šetaju uz policijske transportere.

Odjednom su se ispred prostora kojim su trebali marširati nacisti stvorili prosvjednici, u središtu su sa šeširom radikalni berlinski piratski parlamentarac Oliver Höfinghoff, uz njega galami mlada dama koja se proslavila solo akcijom golih grudi u Dresdenu "Danke Bomber Harris" kojom se zahvaljuje američkom pilotu koji se u drugom svjetskom ratu proslavio sravnjivanjem uglavnom civilnih ciljeva u Dresdenu, ono pretjerana uporaba sile. O njima ćete još čitati pa eto (Anne Helm).

Bilo je prosvjednika.

Budući da je ovo privatni blog još jedna fotka dok Jin i ja tražimo drugaricu.
Ovo mi je najsimpatičnija specijalka, na više je fotki, u jednom momentu se počela pojačano znojiti, al kolega joj je donio na vrijeme bočicu vode. Lijevo je piratski parlamentarac Fabio Reinhard.

I naravno za kraj dvojica najradikalnijih nepomirljivih prosvjednika burninmad
Nema neke posebne priče danas, potrošili smo se u raspravama jučer o smislu i besmislu svega.

Post je objavljen 02.08.2014. u 09:05 sati.