Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mvko

Marketing

Dok je srca, bit će i Slavonije....



Da bismo bili vjernici kršćani potrebno je nešto više od samih riječi - treba to svoje kršćanstvo i djelima posvjedočiti.

Čim smo čuli i na televiziji vidjeli strašne poplave koje su poharale našu Slavoniju, odlučili smo da se i kao Udruga "Molitveni vijenac Kraljice obitelji" uključimo u prikupljanje pomoći bez obzira što su mnogi naši članovi već dali svoje novčane i druge priloge u svojim župama. Tako smo ubrzo skupili 5.000 kn i poslali ih 12. srpnja direktno župniku vlč. Josipu Semialjcu u Gunju za najpotrebnije njegove župljane.

Image and video hosting by TinyPic

Kombi je pun i može krenuti put Gunje.


To je već drugi drugi kombi sa hranom i kućnim i higijenskim potrepštinama u vrijednosti od 10.000 kn koje su prikupili molitveni vijenci župe Čučerje, Vugrovec i Brckovljani. Kombijem je ujedno poslana i novčana pomoć u iznosu od 3.600 kn prikupljena u župi Brckovljani.

Image and video hosting by TinyPic

Istovar robe u Gunji.

Image and video hosting by TinyPic

Ivan Šturlić iz Čučerja i gunjanski župnik vlč. Josip Semialjac.

Župnik se svima darovateljima od srca zahvalio na pomoći i utrošenom vremenu odvojenom kako bi se pomoglo najpotrebnijima.

Budimo sretni da možemo drugima pomagati jer "Blaženije je davati nego primati"!


Međutim, pomoć se i dalje prikuplja na našem računu i uskoro ćemo ponovno poslati novčani prilog u Gunju, kojeg ćemo ovaj put namijeniti stradalim obiteljima s više djece.


Post je objavljen 29.07.2014. u 21:15 sati.