Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stozenezele

Marketing

Iznenađenja

Često se nama muškima prigovara za „I' don't know“ stav. Da nemamo ideja, da smo inertni, da nam se nigdje ne ide i ne radi ništa novo. Na žalost, činjenica je da muški baš nisu ljubitelji nečega novoga pogotovo u braku ili dužoj vezi. Ovo je naravno prirodni neprijatelj zdrave veze.
U vezi treba biti novih stvari. Žene će ih ponekada inicirati. No, ako čekaš da ona izabere aktivnost kojom ćete se zajedno baviti, nemoj se čuditi ako zaglaviš na tečaju štrikanja ili vezenja. Ako ti se to i dogodi, sam si kriv.
Zato, kao i uvijek, smisli nešto novo i originalno i organiziraj vam zanimljiv izlet ili izlazak. Ona će biti oduševljena, inicijativom, time što želiš s njom podijeliti nešto novo i planiraš vaše zajedničko vrijeme, a na kraju i time što neće ona morati pripremati iznenađenja.
Za početak, kada si ju zadnji put iznenadio nekim novim prijedlogom? Možda je upravo sada pravo vrijeme za to!
ako nemaš ideju, pokupi na netu, tamo ih je bezbroj. Čak možeš pročitati i kako je prošla ideja i kako je prihvaćena. Dakle, gotovo nikakva mogućnost promašaja. Još ako poznaš svoju partnericu, to je lak posao. A ako ju ne poznaš dovoljno da bi znao kako ju iznenaditi i oduševiti, stvarno je vrijeme da ju upoznaš. Najsigurnija je staromodna metoda pokušaja i pogrešaka jer ti se sigurno neće dati zvati njenu najbolju frendicu za savjet.

Evo ipak jedna ideja za početak! Uzmi dekicu, odvedi ju negdje izvan grada. Stavi dekicu na travu i gledajte zvijezde. Boca omilljenog vina nije na odmet, no ni slučajno u plastične čaše. Ne zaboravi vadičep!!!

Post je objavljen 29.07.2014. u 18:49 sati.