Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

GRANIČAN SLUČAJ

GRANIČAN SLUČAJ
Pojam graničan slučaj odgovara logičnoj inteligenciji ili prirodnoj percepciji.
Upravo to stanje odgovara neutralnom odnosu osobe i slike u ogledalu, koja dodiruje stvaran vrh nosa sa stvarnim vrhom slike. Razum takvog odnosa tumači usklađenje trenutka u točki.
Najkraće rečeno graničan slučaj je logično u trenutku pogleda uvidom iz točke, samo preko osjeta ili doživljaja.
Logično je jasno u smislu prirodnog sjaja, nije relativno, samo je u pitanju trenutak, koji ne paše većini koji misle mnogo duže.
Graničan slučaj je najbliži trenutku usklađenja s nultom točkom kao u libeli, kada logično sjajem približiš inteligenciji vakuumom čiste svijetlosti.
Najkraće radi se o logičnom u razumu, no za medicinu to znači ego se brani.
U stvari karakter brani usporenu krv, za održanje racionalne budnosti.
Zbog manipulacije medicinska znanost osobi s graničnim slučajem ponašanja, daje dijagnozu borderline case, znači na granici s ludilom. Osobe s tom dijagnozom idu u mirovinu, iako su logično razumnije od svih pametnih. Zapravo pametni ne koriste razum.
Nameće se pitanje što je s pametnima pod maskom poremećaja karaktera zbog kulture?
Zbog takvih društvo je u velikom kriminalu, jer priznata teorija relativnosti negira logiku.
Sujeta, vjera, moral i taština negiraju osjet, doživljaj ili jasan uvid, zbog većine koji misle pasivnim osjećanjima mentalne psihe, jer imaju pravo na slobodno mišljenje.
Pravo znanje je fizička logika razumom volje, percepcijom ili intelektom, a ne metafizika psihologijom uma nejasnih želja koje mora misliti.
Zbog graničnog slučaja manjeg broja razumnih osoba, većina koju čine 70 % populacije čovječanstva logično nisu zdravi, ali su priznati kao normalni ljudi.
Osoba s graničnim slučajem logično zna jasno, zato ne koristi punjenje niti poremećaj karaktera u maskama straha, pohlepe, neiskrenosti, mržnje ili ponosa, što kulturan čovjek zbog pametne poslušnosti, redovito je glumac pod maskom zbog afirmacije u društvu, uvijek na štetu inspiracije logičnog u prirodnoj percepciji.
Granični slučaj je problem za osobu koja zbog toga ima jačih neuroza, kojim se organizam tijela brani od psihe. U pitanju je znanje kojim se logično smiruje svaka neusklađenost.
Društvo prihvaća samo umne ljude s diplomom, iako su poremećenog zdravlja, što se jasno vidi po njihovom ponašanju, pretilosti, mršavosti i navikama ovisnosti od uživanja u mrtvoj hrani, primitivnom seksu zbog orgazma i mnogim drugim nebitnim stvarima.


Post je objavljen 29.07.2014. u 03:11 sati.