Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

ZADARSKI LAŽLJIVCI KOJI NE RJEŠAVAJU OBORINSKE VODE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


ZADARSKI LAŽLJIVCI KOJI NE RJEŠAVAJU OBORINSKE VODE


Dana 27. srpnja (nedjelja) 2014. godine stanovnici ulice Đure Basaričeka na području MO Plovanija u Zadru nisu mogli fizički niti automobilima prelaziti ulicu zbog kišnih oborina i bili su zatvoreni u svojim kućama. Pošto je bila nedjelja ljudi koji stanuju u ulici Đure Basaričeka nisu mogli ići na misu u crkvu sv. Josipa. Također turisti su morali skidati odjeću i goli su išli preko lokve u navedenoj ulici.

Gradsko poduzeće Odvodnja nije moglo iscrpit oborinske vode jer nedjeljom ne rade, ali i nemaju dežurnu službu za rad vikendom. Građani su učestalo zvali Javnu vatrogasnu postrojbu Zadar, isti su izišli na mjesto događaja, ali nisu htjeli iscrpit vodu pravdajući se da nemaju pumpu.

Građani su ogorčeni na Josu Nekića, član Upravnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Grada Zadra i član MO Plovanija koji je godinama upoznat s problemom oborinskih voda u ulici Đure Basaričeka, ali ništa ne poduzima kao i njegov šef Kalmeta. Uskoro će ih svi stanovnici ulice Đure Basaričeka posjetiti, pa ćemo vidjeti te lažljivce koji se igraju ne rješavajući oborinske vode prema Zakonu o komunalnoj infrastrukturi za koji je nadležna lokalna samouprava.

Podsjetimo, 2009. godine ujedinjeni stanovnici Đure Basaričeka pismenim se putem obraćali tadašnjem pročelniku Matku Segariću i molili ga realizaciju barem privremenog rješenja – izgradnju upojnog bunara. Iz gradske uprave je dato obećanje kako će problem biti riješen do 2010. godine, ali do danas ništa.


U Zadru, 28. srpnja 2014. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


Post je objavljen 28.07.2014. u 21:25 sati.