Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bruckner

Marketing

urbani bonton

idu kurac i kurčić rijekom i kaže kurac kurčiću : moj kurčiću, pa vidiš ti ove ulice? scarpina, adamićeva, la guardia ... pa šta nismo mi bili prije njih. šta mi nismo ovdje najzaslužniji građani? seks i grad? pa šta nije prvo bio seks, a onda grad? šta se nisu prvo seljaci jebali međusobno, a onda došli u grad glumit urbane momke? A GDJE JE "KURČEVA ULICA"? A GDJE JE "KURČIĆEVA ULICA"? NI PIČKE MATERINE SE NISU SJETILI!!! STOKAAAAAA!!! poviče kurćić. šuti, pristojno se ponašaj, u gradu smo! reče mu kurac.

idu kurac i kurčić šumom i šumarkom i pjevaju "mi idemo šumom i šumarkom, i to pješke, ne ko pičke barkom". u tom trenutku sa sekvoje skoči pred njih dorothy :"šta šuma i šumarak pička vam materina, kurci jedni glupi, i tebi kurčiću, a šumica? ivana banfić kaže šumica???". na to se kurčić okrene prema kurcu i kaže :"koji kurac?" "koji?" odgovori kurac.

prođe ljeto 3D pseto godina mi žao nije

jetra mi je poludila, strpali su je na psihijetriju

za političara moraš bit podoban a za monstruma moraš bit spodoban

idu kurac i kurčić šumom i počne kiša ... i kurčić počne zanovijetati :"i joooj ja bi da pada kišica a ne kiša, sve je za velike tuzan ..." "ma daj začepi, stalno kukaš, pun mi te je kurac!" "je, kad si pun sebe tuzan ... " u tom trenutku sa sekvoje skoči pred njih dorothy :"ooo, vojsko, kojim dobrom?" "ooo, a kakva smo ti mi to vojska?" kaže kurac. "hehe, pa vi ste mi VOJSKA SPASA sretan " kaže dorothy, i nabije se na kurac, a onda i na kurčić.



Post je objavljen 28.07.2014. u 16:10 sati.