Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:

Lovren potpisao za Liverpool
Dejan Lovren je konačno potpisao za Liverpool. Hrvatski reprezentativac je napustio Southampton da bi se pridružio klubu sa Anfielda. Nije bila tajna da jedan od najboljih braniča Premier Lige prošle sezone želi transfer iz Southamptona koji se konačno dogodio, kada je Southampton prihvatio ponudu Liverpoola.




Reimer potpisao novi ugovor sa Maple Leafsima
Golman James Reimer potpisao je sa Toronto Maple Leafsima novi, dvogodišnji ugovor, težak $4.6M. Danas se trebala dogoditi arbitraža NHLa o njegovom ugovoru, ali dvije su se strane uspjele dogovoriti. Reimer je prošle sezone izgubio mjesto prvog golmana od Jonathana Berniera, te je nakon toga tražio trade, koji bi se usprkos ovom novom ugovoru mogao dogoditi.

Vikingsi produžili ugovor sa Rudolphom
Minnesota Vikingsi potpisali su sa tight endom Kyleom Rudolphom novi petogodišnji ugovor težak $36.5M. Odličan trener tight endova Norv Turner odlučio se posvetiti Rudolphu kao glavnoj "meti" novog talentiranog quarterbacka Teddyja Bridgewatera. Nakon neuspješne sezone Rudolph se nada procatu pod trenerom koji je od mnogih tight endova napravio megazvijezde.


Rezultati:

Nije bilo utakmica

Post je objavljen 28.07.2014. u 14:52 sati.