Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ammara

Marketing

Zašto Ammara blog?

mahIli točnije : zašto i Ammara prirodna kozmetika blog uz stranicu na fejsu Ammara prirodna kozmetika?



Stranica Ammara na FB osnovana je 11.studenog 2012. i kao što tamo lijepo piše : "Ammara prirodna kozmetika nastala je s ciljem kako bi se zadovoljile naše potrebe, kako one higijenske tako i hedonističke, na jedan zdrav i prirodan način, bez negativnog učinka na okoliš i globalni ekosustav.
Moji proizvodi su ručno rađeni, u malim količinama, od kvalitetnih prirodnih sirovina, obojeni prirodnim namirnicama,a mirisni su od certificiranih prirodnih eteričnih ulja. U proizvodima se ne nalaze konzervansi, umjetne boje i mirisi, silikoni i parafini jer koža kao najveći ljudski organ upija sve, a navedeno nikako ne bi trebala.
Proizvode ne testiram na životinjama, a svi su pogodni za vegeterijance.
"https://www.facebook.com/pages/Ammara-prirodna-kozmetika/175056939298899?ref_type=bookmark

Nakon tolikog vremena provedenog na stranici i sa stranicom, s brojkom od 4000 fanova (koja je iznenadila i mene samu) javila se potreba za formom koja "trpi" opširnost u obliku opisa naširoko i nadugačko, brojne slike, recepte i štošta drugo, a da se neću zapitati je li to u redu kao što se zapitam kad mi se samo nakon nekoliko rečenica pojavi ono "Prikaži više" koje me limitira u svemu što bih htjela reći, a da ne osjećam zaokruženost u izričaju. A osjećam da imam ponešto reći, podijeliti, prokomentirati, čuti komentar s druge strane ili jednostavno kao što reče jedna draga FB prijateljica: "Ne možete pogriješiti s blogom.. možete jedino obogatiti sebe i druge. "

Pa, krenimo onda, sretno nam i korisno bilo :-)

Post je objavljen 26.07.2014. u 17:21 sati.