Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bruckner

Marketing

romeo i julija



Rio de janeiro : nabio balun tamo ... nabio balun vamo ... Nacija : jeeeeeeeeee!!!!! Neeeeeeee!!!
u eseju poznatog kulturnog barda uhljeba kulturnjakovića poznatijeg kao pozer danas možemo razmatrati tj. Meditirati o tome, da li je šekspir prao šupak ili nije. Duuuum duuuum ... šta se to čuje ... a? Detonacije iz gaze gospodine kulturnjaković, ništa bitno ... 200 sirote djece ubijeno je u rušilačkom napadu imperijalnih tenkova i aviona ... nego ... pričajmo o šupku ... ali ne bilo kakvom šupku ... šekspirovom šupku ... da li mislite da je tragedija romea i julije na neki način povezana s time da je tog dana šekspira pekao šupak ... da ga na neki način nije baš nabolje oprao? A s čim da ga opere u nehumanim uvjetima pariške kanalizacije? Šta da onako čučne pored potočića koji idu kroz grad i nose govna u sennu? Šta da tuđim govnima pere svoj šupak? Generacije ... generacije su tada maštale o higijenskim maramicama, s kojima će samo potrljat šupak i stvar riješena ... čučneš, pereš šupak a seljak te zatuče motikom po glavi jer on pije tu vodu, da lipi moj, on pije tu vodu u kojoj ti pereš šupak ... ja mu kažem ... PA PUSTI TI MENE DA PEREM ŠUPAK U TVOM POTOKU, A TI OD TE VODE RADI PARFEME, UBACI MALO CVIJEĆA I TAKO, I ONDA PRODAJ TE PARFEME I KUPUJ FLAŠIRANU VODU PIČKA MU MATERINA ... u tom trenutku dođe mala kćerka vlasnika potoka i kaže ... ćaća, sine, pusti ovog neshvaćenog umjetnika da pere šupak u potoku, pit ćemo mi usranu vodu, da da ... sve za bratstvo i jedinstvo!
U tom trenutku pojavi se i maloljetni sin velikog pozera, mali romeo, i kaže, ćaća, brate, pa nemoj prat šupak ljudima u potoku, nego ... ja ću ostrigat one naše ovce, a ova krasna julija će sa svojim ručicama isheklati 1000 krasnih higijenskih maramica, namočit će ih u fantastičnu šljivovicu, sve čemo to nekako upakirati i ti ćeš uvijek imat da si opereš šupak a da ne zagadiš potočić, a mi ćemo pokrenuti pravi urbani biznis.
U tom trenutku pojavi se zeko za kojeg se odavno u parizu sumnja da je ustvari sotona. Eeeej, ljudi, pa ... pa šta nisam ja trebao biti tu da šekspir samnom pere šupak, onda ja otrčim do barice, otplivam malo, operem se i ujutro ko novi ... zeko ... šta nisam?
Daj zeko ne kvari nam biznis!!!
U tom trenutku zeko uzme skraćenu dvocjevku koju je koristio za lov na lovce i ispuca pola kile sačme u romea i juliju. Romeo se onesvijestio, a julija je pomislila da je romeo umro i od tuge ... uhvatila zeca i progutala ga. Zec joj je zapeo u grlu i ona se udavila. Šekspir plače, seljaci plače, kad odjednom i romeo se probudi ... julija ... prereže joj grkljan izvadi zeca, izvuče mu crijeva i objesi se za njih na obližnju sekvoju. U tom trenutku julija se probudi , i kad je shvatila da joj je romeo prerezao grkljan, umre od tuge. Šekspir na to od tuge opere šupak u potoku, a seljak vidjevši šta je šekspir napravio, mazne ga ... u netom oprani šupak.

nakon što je pogledala šindlerovu listu, a nakon toga "neretvu" i šest puta za redom "sutjesku", cmiljenka upali TV. bile su vijesti iz gaze, nadmoćne imperijalne snage bombardirale su nekakvo sirotinjsko selo. ulica je bila puna mrtve djece. cmiljenka to nije mogla gledati : promijenila je program, stavila mađarske porniće, namazala pičku paštetom i pustila psa da ju liže. u tom trenutku kroz dimnjak joj u stan uleti djeda mraz ricky martin : CMILJENKA nono... ricky potjera psa i nastavi da liže ...

trebalo bi te pametne bombe pametnije iskoristit nego za bombardiranje sirotinje : a to je za bombardiranje cajki. čuješ cajke negdje, neki jebač koze i jebač svih ostalih životinja koji je istovremeno i sam životinja, čovjekoliki slušač cajki, ih pustio, staviš mirkofon, sustav za lociranje locira, ispali se raketa, čuje se eksplozija i cajke no more. odeš vidit je li preživio i ako se trza daš mu prvu pomoć tako što mu te zvučnike i opremu uguraš u šupak.

izraelci su ustvari pioniri maleni mi smo vojska prava u procesu uništavanja sirotinje. zato naš usrani "establishment" nema nikakav prigovor na klanje ljudi. jer kad krediti dođu na naplatu hrvatska će bit 2 shopping centra okružena sa 52 gaze. a onda će iz jedne od te 52 gaze neki luđak ispalit i raketu u shopping centar. a najveće svetogrđe je gađati POTROŠAČKU KATEDRALU. onda te može kaznit potrošački bog smrti, tako da izbombardira 52 gaze i pobije sve te hulje koje kvare idilu. shopping must go on.



još priroda nije skroz iscrpljena, ali bit će. uskoro dolaze ratovi za vodu, a ovo što se danas događa u gazi dogodit će se u cijelom svijetu : fizička likvidacija sirotinje i uopće svih koji smetaju leglu čovjekolikih štakora da prave bazene i ubijaju slonove i nosoroge u safariju. štakori se svog načina života neće odreć. štakori će prije svima ostalima odreć pravo na postojanje. i to s pravom, jer dok su štakorske sluge ubijale djecu po gazi, nojevi su zabili glavu u pijesak.

slobodoumni lijevo liberalni feminizam se svodi na pravo na abortus, kao što se cionizam svodi na pravo na ubijanje palestinaca. možda je gaza veliki židovski abortus?

Post je objavljen 25.07.2014. u 13:01 sati.