Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teamsport

Marketing

Kratke vijesti:




Lyon doveo PSGovog Jalleta
Lyon je završio transfer desnog beka prvaka Paris Saint-Germaina, Christophea Jalleta. Jallet je sa Lyonom potpisao trogodišnji ugovor, nakon što je 5 sezona proveo u aktualnom prvaku PSGu, s kojim je osvojio sve trofeje koje se u francuskom nogometu mogu osvojiti.

O'Reilly produžio sa Avalancheom
Ryan O'Reilly potpisao je sa Colorado Avalancheom dvogodišnji ugovor težak $12M. O'Reilly i Avalanche su tako zamalo izbjegli arbitražu NHLa. Godišnja zarada od $6M tako je O'Reillyja izjednačila sa Mattom Ducheneom na mjestu najbolje plaćenog igrača u momčadi. Na kraju ovog ugovora O'Reilly će biti slobodan igrač.

Falconsi produljili Whiteov ugovor za još 4 godine
Atlanta Falconsi su potpisali sa Roddyjem Whiteom novi, četverogodišnji ugovor, težak $30M. White je ulazio u zadnju godinu svojeg aktualnog šestogodišnjeg ugovora teškog $48M, kojeg je potpisao u kolovozu 2009. Whiteov sadašnji ugovor ističe na kraju sezone 2017, te će u prve dvije sezone zaraditi minimalno $18M. Ovo je dosta dugačak ugovor za tridesetdvogodišnjeg recievera, iako je u zadnjih 5 utakmica prošle sezone White u prosjeku imao 8,6 ulovljenih lopti za 100,6 jardi po utakmici, te je postigao 2 touchdowna. Jedan od najopasnijih tandema wide recievera, Roddy White i Julio Jones, tako će i dalje obitavati u Atlanti.


Rezultati:

Nogomet

Liga Prvaka - Kvalifikacije
Aktobe 3 - 0 Dinamo Tbilisi
Helsinki 2 - 1 Rabotnicki
Ventspils 0 - 1 Malmo FF
Steaua Bucuresti 2 - 0 Stroemsgodset
Maribor 2 - 0 Zrinjski Mostar
St. Patrick's Athletic 0 - 5 Legia Warszawa


Post je objavljen 24.07.2014. u 15:24 sati.