Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogotype

Marketing

nevidljivi

U zemlji u kojoj najčešće tek oni nevidljivi vrijede (, a o njima sam već pisao) ukradu ti "slavu" i onda kada potpišeš djelo, ukradu ti ga jer mogu,ako nikako drugačije onda kroz izvore koje navedeš i potpišeš čak i ako ne moraš no želiš da se zna svačiji trud.
U zemlji u kojoj fejs nudi bolji i dublji sadržaj od onih plaćenih za to, najmanje vrijedi ono što od srca i struke odradiš i ne naplatiš. Ne samo jer taj što naručuje "nema" već zato što vjeruješ u njega. Zato i uspije, a zato što je uspio promijeni se i tada ti kao svjedok njegova "nemanja" postaneš suvišan, stoga i čestitke za uspjeh treba preusmjeriti :-)

Da sam se rodio negdje drugdje ostao bih uskraćen za nevjerovatna iskustva i svaki američki film bi me oduševljavao, ovako mogu zahvaliti kiniteljima logike, duše i razuma što su mi proširili percepciju.

P.S.
Mirko Ilić me nadhnjivao tijekom života na refule, na razne načine pa i na osvrt na lidere, elite, društvo i uzajamne odnose, a neizostavno i neke mnoge pojedince - pa čak i kroz ovu obradu

have I told you lately that - https://www.youtube.com/watch?v=Op2a3GNkHtc


Post je objavljen 01.06.2014. u 12:33 sati.